INSPIRATION

Udforsk nye rejsedestinationer, se velkendte steder fra et andet perspektiv og få ideer til roadtrips, alt sammen takket være Enterprise Rent-A-Car.

Udforsk Københavns charme

Med sine hyggelige restauranter, smukke kanaler og spændende kvarterer er København en af Skandinaviens mest imødekommende og attraktive byer.

Udforsk Københavns charme

Norge Road Trip - Top 5 Destinationer

Norge er uden tvivl et af de smukkeste lande i verden, med dramatiske landskaber, stille søer og snoede veje er det den perfekte destination til en roadtrip!
Læs mere +

5 dage på Færøerne

Færøerne er i de seneste år blevet populær blandt turister, og er især kendt for deres enestående natur. Færøerne består af en gruppe af 18 vulkanøer i det nordlige Atlanterhav, og er kendt for deres stejle klipper, vandfald og dale.
Læs mere

Rundt om Malaga

Spain's Costa del Sol has a reputation that precedes it, but these five locations may just show you a side to Andalusia you've never seen before.
Læs mere

London Road Trip - 7 Gode Idéer

London er, uden tvivl, et af de fineste steder i verden at bo. Alligevel kan det være en god ide, at tage lidt tid ud af kalenderen med venner eller familie, og udforske de omkringliggende byer.
Læs mere

Hamburg Road Trip - Top 5 Destinationer

Hamborg er en flot og pulserende storby, der ligger så tæt på Danmark, at den er en oplagt destination for et weekendbesøg.
Take Me There

Skønne Aarhus

Danmarks næststørste by huskes ikke altid som en rejsedestination, men den kompakte, kønne universitetsby er en skjult skat.
Læs mere +

Göteborg træder ind på scenen

De fleste rejser direkte til Stockholm, men Sveriges travle havneby har masser at byde på.
Læs mere +

Oplev Københavns charme

Med sine hyggelige restauranter, fine kanaler og interessante områder er København en af Skandinaviens mest indbydende og smukkeste byer. Her er en række oplevelser, du bør prøve, når du besøger hovedstaden.
Læs mere +

Uden for Miami

For at få et nyt perspektiv på solskinsstaten skal du tage ud af Miami og lede efter venetianske kanaler, vild natur og rolige åndehuller.
Læs mere +

Uden for New York

Du behøver ikke lede længere efter korte ture uden for The Big Apple. Her er fem udflugter, der tager dig ud af byen, der aldrig sover.
Læs mere +

Roadtrip Californien

Se de bedste stop langs Californiens kyst på Pacific Coast Highway (PCH), som helt sikkert vil give en uforglemmelig køretur.
Læs mere +