Dagsture omkring Miami

For at få et nyt perspektiv på solskinsstaten skal du tage ud af Miami og lede efter venetianske kanaler, vild natur og rolige åndehuller.

miamisme
 • Vizcaya

  5 miles

  Vizcaya Museum & Gardens ligger lige syd for Miami. Det italiensk-inspirerede hjem tilhørte forrige århundredes milliardær og forretningsmand James Deering. Nu er det et National Historic Landmark og opført som et af USA's mest bevaringsværdige, historiske paladser, og Vizcayas imponerende haver og udsmykkede hus – fyldt med europæisk kunst og møbler fra det 19. århundrede – er en fryd for øjet. Måske har du set Vizcaya i mange film, bl.a. "Iron Man 3" og "Any Given Sunday".
 • Coconut Grove

  10 miles

  Coconut Groves tilbagelænede atmosfære giver den perfekte modgift til downtown Miami. Som den ældste beboede nabo til Miami, er byens udsmykkede historiske monumenter og 1800-tals parker et roligt åndehul fra det travle Miami. Besøg Barnacle Historic State Park, hvor du finder det ældste hus på dets oprindelige placering i Miami-Dade County. Det har tidligere tilhørt Coconut Groves grundlægger, Ralph Middleton Munroe. Gå gennem skoven af tropiske træer, mens du nyder udsigt over Biscayne Bay.
 • Fort Lauderdale

  28 miles

  Fort Lauderdale er kendt som "USA's Venedig" på grund af de knap 500 km af kanaler, så det er ingen overraskelse, at mange lokale seværdigheder har med vand at gøre. Vælg mellem gondoler, flodpramme eller hjuldampere fra det 19. århundrede til en tur på vandet, eller prøv en Duck-bådtur fra Las Olas Boulevard, byens hovedgade. På koldere dage tilbyder kunstgallerier og Sawgrass Mills Mall indendørs shopping. Når solen går ned, kan du gå ad den kilometerlange Riverwalk til kunstner- og underholdningskvarteret, hvor du finder restauranter, teatre og open-air-pavilloner.
 • Chokoloskee Island

  87 miles

  Denne marina, som er en lillebitte del af de 1,5 mio. hektar store Everglades, er en god base, hvorfra man kan udforske, få mere at vide om lokalbefolkningen og fiske efter ørreder. Hvis du tørster efter større væsener, kan du leje en båd med kaptajn og komme helt tæt på alligatorerne, som lever i området. Som navnet antyder var øen hjemsted for amerikanske indianere i mere end 1.500 år, før europæiske opdagelsesrejsende ankom. Se solnedgangen fra marinaen, så vil du føle dig privilegeret over, at du opdagede Chokoloskee.
 • Key West

  160 miles

  Udforsk koralrev, tag en tur med Conch Tour Train eller nyd barerne ved at tage på den berømte "Duval Crawl." Denne livlige historiske havneby har noget for enhver smag. Besøg Ernest Hemingways og Harry Trumans huse, spis en fiske-quesadilla og nyd solnedgangen og gadekunstnerne på Mallory Square. Lokalbefolkningen og besøgende har samledes her før solnedgang siden 1960'erne, bare for at hænge ud og hygge sig. Husk at tage et billede ved det sydligste punkt, før du tager videre.