OM ENTERPRISE RENT-A-CAR

Hvad er Enterprises måde? Omsorg for vores kunder, lokalsamfund og vores miljø.

Kultur og hårdt arbejde skabte Enterprise.

Enterprise Rent-A-Car er en løbende succeshistorie. Vores grundlæggende principper og ydmyge begyndelse er centreret omkring personlig hæderlighed og integritet. Vi tror på at styrke vores lokalsamfund ét ad gangen. At servicere vores kunder, som om de var vores familie. Og belønne hårdt arbejde. Disse ting er lige så sande i dag som de var, da vi blev grundlagt i 1957.

I dag placerer vores omfattende netværk, flåde og serviceudbud Enterprise som en del af den største udbyder af transportløsninger i verden. Vi tilbyder vores kunder lokale og lufthavnsudlejningssteder, delebiler, leje af sportsbiler og varevogne, sammen med vores Flex-E-Rent-service, der leverer erhvervsløsninger til specialiserede kørselsbehov, blandt andet temperaturstyrede varevogne og handicapvenlige minibusser. Vi opererer i mere end 100 lande med over 9.500 udlejningssteder. Hvad betyder det for vores kunder? Vi er der, når du har brug for os.

Vi spiller en aktiv rolle inden for bæredygtighed, ikke kun fordi det er smart for vores virksomhed, men fordi vi gerne vil være med til at gøre verden til et bedre sted for kommende generationer. På grund af vores størrelse er vi i en unik position til at fremme innovation, fremme forskning og teste markedsbaserede løsninger.

Vidste du at:

Grundlægger Jack Taylor valgte navnet Enterprise som en hyldest til det hangarskib, har var i tjeneste på, USS Enterprise. I dag er "Enterprise"-navnet synonymt med lederskabet og visionen for virksomheden.

  • Grundlægger Jack Taylor
  • Vej med biler
  • Enterprise-filial
  • Forskning i brændstoffer
  • CarShare
  • Bil på motorvej
  • USS Enterprise

VÆRDIER

9.500

Enterprise har over 9.500 udlejningssteder i mere end 100 lande.

50MM

Virksomheden har lovet at plante 50 millioner træer på 50 år.

"Tag dig først og fremmest af kunder og medarbejdere, så kommer alt andet af sig selv."

Det hele startede med syv biler og en fornemmelse

Enterprises historie begynder med én mands vision. Tilbage i 1957 vendte Jack Taylor, der var pilot under Anden Verdenskrig, hjem med håb om at opbygge en virksomhed og stifte familie.

Med erfaringerne fra den amerikanske flåde – herunder værdien af hårdt arbejde, sammenhold og at gør det rigtige – tog Jack et nyt koncept for leasing af biler til sig med en flåde på syv biler.

Enterprise er nu et velkendt navn for rejsende. Vi er et brand, der er anerkendt som førende inden for biludlejningsbranchen. Vi værdsætter vores medarbejdere og kunder lige så meget som et familiemedlem. I dag fortsætter Enterprise med at skabe succes gennem et enkelt, men effektiv sæt overbevisninger om at være førende inden for billeje samt inden for bæredygtighed og innovation.


Par ser på en udlejningsbil