Seriøs billeje til erhvervslivet. I hele verden.

Om din virksomhed skal bruge en bil i Billund eller Berlin, så er jeres ansatte sikre på den samme høje standard. Den gode kundeservice og de nye lækre biler findes nemlig overalt hos Enterprise. 

UdoverEnterprise Rent-A-Car®  så får du også adgang til vores Premium-brand, National Car Rental® , og vores tilhørende loyalitetsprogram Emerald Club, der giver unikke fordele til forretningsrejsende. 

Billeje. Lokalt og globalt.

 

Vi har altid en bil til dig.

Hvor end du skal bruge en bil, så garanterer vi dig, at du bliver mødt af samme gode service til en god pris. Det kan være til forretningsrejsen, eller hvis din virksomhed skal bruge en bil eller varebil i en Danmark. Vi har køretøjet til dig.

Laver du en erhvervsaftale med os, så får du adgang til endnu bedre vilkår med globale rater og en attraktiv rabataftale. Har din virksomhed et større udlejningsbehov får I eget booking-modul, hvor medarbejderne selv kan booke lejebil.

En erhvervsaftale giver adgang til: 

-  10.000 udlejningsstationer i mere end 90 lande. 

- Faste, globale rater

-  Prisvindende kundservice - 98% tilfredse eller meget tilfredse kunder. 

-  Danmarks nyeste bilflåde. 

- Adgang til vores National brand, der er specialiseret i forretningsrejsende. Læs mere nedenfor. 


To brands - én aftale

 

Når du har en erhvervsaftale med os, så får du automatisk også at leje bil igennem National Car Rental, der er specialister i billeje til forretningsrejsende. Der er også tilknyttet et særligt fordelsprogram - Emerald Club - der giver unikke fordele. 


Ønsker du at lave en erhvervsaftale med Enteprise Rent-A-Car, så kontakt din konsulent på telefon eller e-mail, og du kan være kørende i hele verden  på kort tid. 

Kom i gang

Emerald Club

Fordelsprogram til dig som lejer biler ofte. I hele verden.

Emerald Club er en eksklusiv klub for dig der lejer biler i hele verden. Med Emerald Club får du unikke fordele. Fordelene som medlem af Emerald Club omfatter blandet andet:

- Counter Bypass (kun i Nordamerika)

- Earn&Burn point

- Gratis ekstrachauffør


 

 

 


Så let er det med National og Emerald Club.


Kontakt

Hvis du sender os en e-mail, vil du samme dag blive kontaktet af en rådgiver, der kan hjælpe dig med den helt rette løsning. Om det er en global firmaaftale på eller tilbud på din nye Corporate Flex firmabil. 

Skriv til corporate@ehiglobal.dk

Eller ring på 

+45 70 21 23 64 (man-fre 9-16)

eller blot

Udfyld kontaktformular.