Seriøs billeje til erhvervslivet. I hele verden.

Om din virksomhed skal bruge en bil i Billund eller Berlin, så er jeres ansatte sikre på den samme høje standard. Den gode kundeservice og de nye lækre biler findes nemlig overalt hos Enterprise. Og med en erhvervsaftale hos os, er du sikret faste, lave rater i Danmark og resten af verden. 

UdoverEnterprise Rent-A-Car®  så får du også adgang til vores Premium-brand, National Car Rental® , og vores tilhørende loyalitetsprogram Emerald Club, der giver unikke fordele til forretningsrejsende. 

Billeje. Lokalt og globalt.

Vi har altid en bil til dig.

Hvor end du skal bruge en bil, så garanterer vi dig, at du bliver mødt af samme gode service til en god pris. Det kan være til forretningsrejsen, eller hvis din virksomhed skal bruge en bil eller varebil i en Danmark. Vi har køretøjet til dig.

Laver du en erhvervsaftale med os, så får du adgang til endnu bedre vilkår med faste, lave rater I Danmark og resten af verden. Har din virksomhed et større udlejningsbehov får I eget booking-modul, hvor medarbejderne selv kan booke lejebil.

En erhvervsaftale giver adgang til: 

- Faste, fordelagtige erhvervspriser - i DK og globalt. 

- 11 stationer i Danmark

- Mere end 10.000 stationer globalt i 95 lande

- Fleksibelt og sikkert alternativ til offentlig transport

- Emerald Club – optjen gratis lejedage med vores loyalitetsprogram. 

- Adgang til National Car Rental , der er specialiseret i forretningsrejsende. 


To brands - én aftale

 

Når du har en erhvervsaftale med os, så får du automatisk adgang National Car Rental, der er specialister i billeje til forretningsrejsende. Der er også tilknyttet et særligt fordelsprogram - Emerald Club - der giver unikke fordele. 


Ønsker du at lave en erhvervsaftale med Enteprise Rent-A-Car, så kontakt din konsulent på telefon eller e-mail, og du kan være kørende i hele verden  på kort tid. 

Kom i gang

Emerald Club

Fordelsprogram til dig som lejer biler ofte. I hele verden.

Emerald Club er en eksklusiv klub for dig der lejer biler i hele verden. Med Emerald Club får du unikke fordele. Fordelene som medlem af Emerald Club omfatter blandet andet:

- Counter Bypass (kun i Nordamerika)

- Optjen point til gratis lejedage

- Gratis ekstrachauffør


 

 

 


Så let er det med National og Emerald Club.


Kontakt

Hvis du sender os en e-mail, vil du samme dag blive kontaktet af en rådgiver, der kan hjælpe dig med den helt rette løsning. Om det er en global firmaaftale på eller tilbud på din nye Corporate Flex firmabil. 

Skriv til corporate@ehiglobal.dk

Eller ring på 

+45 70 21 23 64 (man-fre 9-16)

eller blot

Udfyld kontaktformular.