Oplev Københavns charme

Med sine hyggelige restauranter, fine kanaler og interessante områder er København en af Skandinaviens mest indbydende og smukkeste byer. Her er en række oplevelser, du bør prøve, når du besøger hovedstaden.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark
 • Prøv dansk wienerbrød

  Du kan ikke forlade København uden at have smagt dansk wienerbrød. Overalt i hovedstaden kan du finde utroligt lækkert wienerbrød. Kun de bedste metoder og ingredienser bruges til at lave dem. Resultatet er en lækker, sød snack, som ikke er for sød eller ligger for tungt i maven. Kig forbi Emmerys, Lagkagehuset eller Andersen Bakery, og smag noget af det bedste wienerbrød i byen.
 • Prøv at "Hygge"

  I Danmark fylder "Hygge" meget. It roughly translates to the English word “coziness,” but it covers much more. Danskerne gør meget for at skabe en varm og indbydende atmosfære overalt. Fra hyggelige restauranter og intime caféer til charmerende vandløb; der er mange steder i København, hvor du kan opleve den berømte danske hygge.
 • Gå en tur gennem verdens længste gågade

  Strøget er hovedgaden, som går igennem midten af København, og det er officielt verdens længste gågade. Gaden, som har været bilfri siden 1962, består af en række fine gader og elegante torve og strækker sig over 3,2 km. Strøget er fyldt med luksusbutikker, gode restauranter og designerforretninger, og du kan nemt bruge et par timer der.
 • Drik en cocktail i Kødbyen

  Ligesom New Yorks Meatpacking district i Manhattan er dette Københavns nye hippe område. Det tidligere slagterkvarter, Kødbyen, er nu hjem for en masse fantastiske natklubber, fede barer og restauranter. Kig forbi et af de mest populære steder, Karriere, der er både kunstgalleri og DJ-bar, og hvor kreative mixologister serverer deres nyeste kreationer.
 • Besøg Den Lille Havfrue

  Selvom Københavns berømte statue måske ikke er så stor som forventet, er den stadig en populær turistattraktion. Den Lille Havfrue var en gave til København fra Carl Jacobsen fra Carlsberg, og den blev udført af den danske skulptør Edvard Eriksen i 1913. Hun er en populær dame: Hun får over 1 million besøgende hvert år.
 • Tag ungerne med i Tivoli

  Det er et sted, hvor eventyr bliver til virkelighed. Tivoli har eksisteret siden 1843 og er i dag Danmarks verdensberømte svar på Disneyland og en af de mest besøgte forlystelsesparker i Europa. Det er et fortryllende sted med vidunderlige forlystelser, attraktioner inspireret af H. C. Andersen og smukke haver, som begejstrer både børn og voksne.
 • Drik en øl i Nyhavn

  Nyhavn er en af de skønneste dele af byen. Nyhavn ligger ved vandet og har en lang række af farverige husfacader fra det 17. århundrede. I dag er Nyhavn med alle sine barer, caféer og restauranter et populært sted blandt turister. Gå en tur, og bliv betaget af de historiske træskibe.
 • Udforsk Christianshavn

  Som et af Københavns mest hyggelige kvarterer er Christianshavn anlagt på en kunstig ø. Områdets høje, farverige huse fra det 19. århundrede ligger ud til lange kanaler, ligesom i Amsterdam. Her finder du også flere fine caféer og restauranter, som har et godt renommé - og lange ventelister.
 • Slap af på Christiania

  Christiania, som ligger på Christianshavn, er et samfund i sig selv med 850 beboere. Den alternative kultur, farverige gadekunst og de skæve typer gør det til en fascinerende seværdighed. Du finder også kunstgallerier, restauranter, caféer, historiske bygninger og en spændende samling af hippie-butikker.
 • Tag på kanalrundfart

  En af de mest afslappende måder at opleve byen på er at se den fra vandet. De fleste kanalrundfartsbåde sejler ud fra Nyhavn eller Gammel Strand og tager dig forbi de flotteste udsigter og seværdigheder, herunder også havnefronten og de idylliske kanaler. Lær mere om de smukke kirker, gamle slotte og historiske bygninger i København i et behageligt tempo.