Dagsture omkring New York

Du behøver ikke lede længere efter korte ture uden for The Big Apple. Her er fem udflugter, der tager dig ud af byen, der aldrig sover.

Lighthouse Point Park
 • Adirondack Park

  19 miles

  Den sydlige ende af parken ligger en kort køretur nord for New York State Thruway (Interstate 90). Gå fra shopping i byen til vandring forbi sukkerløn i Adirondacks inden for en time.

  Det 6 millioner hektar store naturområde har imponerende meget at udforske, og du kan gøre det med fly, båd eller varmluftsballon. Hvis du kommer om efteråret, kan du nyde sæsonbestemte begivenheder, blandt andet Oktoberfest og en Cream Cheese Festival.

 • New Haven

  80 miles

  New Haven, der ligger ved krydset mellem motorvejene (Interstates) 91 og 95, byder på alt fra designershopping til vandrestier og sandstrande. Pak en picnickurv til det sidstnævnte, og tilbring dagen på Hammonasset Beach State Park i Madison.

  New Haven er blevet beskrevet som arkitekters skjulte mekka og har en stærk kunstscene. Yale Center for British Art og Yale University Art Gallery er begge verdenskendte for deres samlinger.

 • Woodstock, Catskills

  105 miles

  Woodstock, der ligger i Catskills, er en charmerende by, som emmer af historie og folklore. Det er et paradis for det alternative kunstfællesskab, og Artists Cemetery er forbeholdt kreative og inspirerende personer.

  Selvom Woodstock er kendt for den berømte festival, fandt højdepunktet for modkulturbevægelsen i 1960'erne faktisk sted over 65 km væk i Bethel.

 • Atlantic City

  127 miles

  Der er masser af underholdning og spænding på den berømte 6,5 km lange strandpromenade i Atlantic City.

  Hvis du vil se noget andet, kan du gå op i toppen af Absecon Lighthouse, det tredje højeste i USA, for at få en fantastisk udsigt over Atlantic City skyline. Eller prøv en lokal delikatesse, saltwater taffy, mens du besøger James Candy Company. 

  Få gode tilbud ved at tage ind i landet til byens outlet-butikker, og undgå at betale moms på tøj købt i New Jersey.

 • Montauk Point Light House

  124 miles

  Montauk Point er det ældste fyrtårn i New York State, autoriseret af den anden kongres under præsident George Washington, og det brændte på hvalolie, da det blev tændt første gang i 1797. Det hjælper stadig skibe med navigere i farvandet.

  Guidede ture tilbydes omkring fyrtårnet, der blev udpeget som et National Historic Landmark i 2012. Du kan gå op ad 137 trin til den spektakulære udsigt og besøge det nærliggende museum med udstillinger om hvalfangst og Montauk-indianere.