UEFA Europa League-sponsorat

UEFA-sponsorat

UEFA-sponsorat


 

Kalder alle UEFA Europa League-fans!

 

Enterprise Rent-A-Car er her for at hjælpe dig med at følge dit hold på deres rejse i UEFA Europa League. Uanset om du skal se dit hold kæmpe sig frem mod finalen ude eller hjemme, står vores udlejningsflåde på 170.000 køretøjer klar til at gøre turen legendarisk for fans i hele Europa.

Hold øje med kampprogrammet på UEFA.com for at holde dig opdateret om, hvor holdene er på vej hen. 

Din rejse starter her

 

Vi har en udlejningsflåde på over 170.000 køretøjer, der står klar til at transportere dig rundt, uanset hvor dit hold spiller i denne sæson – i alle fire hjørner af kontinentet! Hos Enterprise Rent-A-Car hjælper vi fodboldfans på deres rejse gennem Europa.

 

Gør turen legendarisk med Enterprise

 

Heldige fans fra hele Europa kan nu få en oplevelse for livet ved at tage en fodboldlegende med ud på en typisk kampdag for en fan. Fansene får mulighed for at tage deres fodboldhelte med på en tur ud til alt fra ikoniske klubkaffebarer til berømte pladser, hvor tilhængerne mødes, og alle de andre steder, de besøger uge efter uge på vej til en kamp. Nu kan de vinde chancen for at imponere deres venner ved at have en klublegende ved deres side, og det hele bliver foreviget i en serie af videoer.

 

UEFA EUROPA LEAGUE-RABAT

Få 5 % rabat på billeje i hele Europa.

Uanset om du er ved at komme i gear til kampen, eller du allerede er helt oppe at køre, kan du være sikker på, at vi gør alt, der står i vores magt, for at give fansene den service, de fortjener.