Erhvervslivets mobilitetspartner

Enterprise Rent-A-Car er verdens største biludlejer, og vi kan derfor tilbyde dig at samle alle dine kørselbehov hos os - både i Danmark og udlandet.

Se nedenfor, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. 

 • Leasing

  Med en fleksibel leasingaftale hos Enterprise Rent-A-Car slipper du for de bekymringer, der er forbundet med at eje en bil. 

  Vi kalder det Corporate Flex. 

  Der er ingen udbetaling, ingen binding og alt er inkluderet i prisen - lige fra forsikring til service og ejerafgfit.  Vi passer kort sagt på dine firmabiler, så du kan passe din forretning. 

 • Billeje

  Enterprise Rent-A-Car og vores premium-brand, National Car Rental, tilbyder billeje i hele verden. Faktisk er vi  I 90 lande. 

  Vi kan tilbyde alt fra fornuftige mellemklasse-biler til de kendte Premium-mærker. 

  Hvis du eller din virksomhed står akut og mangler en bil eller varebil, kan vi også hjælpe dig på vej i løbet af få timer. Og med en erhvervsaftale hos os er du sikret lave faste priser og unikke fordele hele året.  

Sådan arbejder vi hos Enterprise.

Det siger vores kunder.
Kontakt

Hvis du sender os en e-mail, vil du samme dag blive kontaktet af en rådgiver, der kan hjælpe dig med den helt rette løsning. Om det er en global firmaaftale på eller tilbud på din nye Corporate Flex firmabil. 

Skriv til corporate@ehiglobal.dk

Eller ring på 

+45 70 21 23 64 (man-fre 9-16)

 

I mellemtiden er du velkommen til at læse mere om Enterprise.