Erhverv

Vi er din partner til billeje og firmabiler.

Enterprise Rent-A-Car er verdens største biludlejer med over 60 års erfaring og mere end 2,3 mio. biler i flåden globalt. Men vi er meget mere end blot en biludlejer. Vi hjælper hver dag virksomheder med ALLE deres transportbehov og er også eksperter i fleksible firmabilløsninger.

Derfor kan du hos os samle alle dine kørselbehov  - både i Danmark og udlandet.

Vælg den løsning, der passer til din virksomhed

 • MÅNEDSLEJE

  Med månedsleje hos Enterprise Rent-A-Car slipper du for de bekymringer, der er forbundet med at eje en bil. 

  Vi kalder det CORPORATE FLEX

  Der er ingen udbetaling, ingen binding og alt er inkluderet i prisen - lige fra forsikring til service og ejerafgift. Vi passer kort sagt på dine firmabiler, så du kan passe din forretning. 

 • BILLEJE

  Enterprise Rent-A-Car og vores premium-brand, National Car Rental, tilbyder billeje i hele verden. Faktisk er vi  i 95 lande. 

  Vi kan tilbyde alt fra fornuftige mellemklasse-biler til de kendte Premium-mærker. 

  Hvis du eller din virksomhed står akut og mangler en bil eller varebil, kan vi også hjælpe dig på vej i løbet af få timer. Og med en erhvervsaftale hos os er du sikret lave faste priser og unikke fordele hele året.  

Bliv kontaktet af rådgiver

Vi står klar til at hjælpe dig med den rigtige billøsning. Udfyld formularen, og vi kontakter dig med det samme. 

Bliv kontaktet

Fag-artikler

Vi har samlet en masse nyttig viden om firmabiler, så du tager det rette valg. Find bl.a. vores populære firmabil-skatteberegner. 

Læs mere

Nystartet virksomhed?

Opstartsvirksomheden MøD Aps skulle bruge et let og fleksibelt valg til deres biler. Se, hvorfor de valgte Corporate Flex fra Enterprise. 

Se videoLinket åbner i et nyt vindue

Vil du vide mere om moderne mobilitet?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få den nyeste viden omkring mobilitet. Vi garanterer, at du vil lære noget. Og vi garanterer, at vi ikke fylder din inbox med uinteressante e-mail. 

Det siger vores kunder

Enterprise har leveret biler og god kundeservice i over 60 år. Og det har vi faktisk gjort ganske udmærket. Ja, vi er faktisk i dag verdens største biludlejningsselskab. Vi har dog kun været 4 år i Danmark, hvilket kan være grunden til, at du ikke kender os. Men her har vi også mange tilfredse kunder. Dem kan du læse mere om på Trustpilot. Så kan du bedre danne dig dit eget indtryk af os.