Biludlejning på Færøerne

Færøerne er blevet populære blandt turister, og der er daglige fly fra København til øerne. Den bedste måde at udforske øerne på er med en lejebil, og Enterprise-kontoret er placeret direkte i Vágar lufthavnen, så du kan få startet dit eventyr, så snart du lander.

Book a car now

 

 

  

Planer om at besøge Færøerne?

Biludlejning fra Vágar lufthavn på Færøerne

Start din rejse lige fra lufthavnen, med en biludlejning direkte i Vágar lufthavn. Udforsk de fantastiske landskaber på Færøerne i dit eget tempo, fra de dramatiske klipper til hyggelige landsbyer, med vores velholdte flåde af lejebiler. Vores ligetil online booking, konkurrencedygtige priser og venlige kundeservice gør os til dit foretrukne valg for biludlejning på Færøerne. Nyd friheden til at gå på opdagelse på dine præmisser med Enterprise Rent-A-Car. Book din lejebil i dag, og tag på en uforglemmelig rejse gennem Færøerne.

Bredt udvalg af lejebiler

Når du begiver dig ud på din rejse på Færøerne, skal du naturligvis være komfortabel i din lejebil. Hos Enterprise har vi en bred flåde af køretøjer, fra økonomi og kompakte muligheder, til SUV'er med firehjulstræk. Hvis du besøger øerne i det sene efterår eller vinter, føler mange chauffører sig mere tilpas i en lejebil med all wheel drive på grund af vejrforholdene, men vejene er holdt fri for sne.

Hvis du vil se, hvilke biler er tilgængelige under dit ophold på Færøerne, kan du besøge vores flådeside.

Populære seværdigheder på Færøerne

Færøerne byder på en masse skønne seværdigheder, især for dem, der er interesserede i at udforske naturen. Der er en masse smukke steder på øerne, som gør denne øgruppe til et paradis for rejsende. Fra Trælanípas' skarpe klipper, til den lille landsby Gásadalur med dens fantastiske vandfald i baggrunden. Oplev det rige kulturliv i Tórshavn, øernes hovedstad, eller tag til Saksun, kendt for skarpe klipper hvor bjergene møder havet. Vi har også lavet en rejseplan for at hjælpe dig med at planlægge din rejse. Uanset om du er interesseret i at opleve naturen, eller gerne vil opleve den lokale kultur, kan du komme godt afsted med lejebil fra Enterprise.

Kørsel på Færøerne

Efter at have hentet din lejebil i lufthavnen, er du klar til at komme i gang med dit eventyr. Mens Færøernes færdselsregler er de samme som de fleste andre europæiske lande, er der nogle ting, man skal være opmærksom på. Først og fremmest er der masser af tunneler, der forbinder øerne sammen, nogle undersøiske og nogle, der går gennem bjerge. Mens de nye tunneler alle har to spor, er de ældre tunneler enkeltsporede, hvilket kræver lidt tilvænning. Alle bjergtunneller er gratis at bruge, men de undersøiske tunneler kræver et tunnelpas, som du kan tilføje til din booking, når du lejer en bil. En anden ting man skal være opmærksom på er, at der vil være får på vejene på Færøerne, så man skal holde øjnene åbne. Vi ved, at naturen på øerne er fantastisk, men husk at det ikke er tilladt at stoppe på vejene, man skal trække over til siden.

Ofte stillede spørgsmål

 

Skal jeg betale depositum, når jeg lejer bil?

Nej, Når du lejer bilen hos os, betaler du ikke et depositum. Vi spærrer blot et beløb på dit kreditkort. Beløbet bliver frigivet igen, når du afleverer bilen, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

 

Skal jeg have et kreditkort for at booke en bil?

Danmark kan du bruge Visa/Dankort og de mest almindelige kreditkort. Vi tager imod Mastercard, American Express, Visa og Diners Club. Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer debetkort - heller ikke Mastercard Debet. Du kan ikke betale med kontanter, da der som udgangspunkt spærres 5.000 kr. oven i lejeprisen på dit kreditkort, som du får adgang til igen når bilen afleveres tilbage.

 

Hvor gammel skal jeg være for at leje bil hos Enterprise?

I Danmark skal du være minimum 19 år og have haft kørekort i minimum ét år. Er du under 25 år betaler du et ekstra gebyr per dag. 

 

Hvordan er lejebilen forsikret?

I Danmark er lejebilen altid forsikret med alle lovpligtige forsikringer og inkluderer også kasko- og ansvarsforsikring. De dækker udgifter til skadesomkostninger med en selvrisiko på 5.000 kr. pr. skade ud fra de vilkår og betingelser, der står i lejekontrakten. Skal du booke bil i udlandet er bilen også altid forsikret, men selvrisikoen kan variere fra land til land.

 

Kan jeg selv bestemme bilmodel?

Nej desværre ikke. Vi skifter ofte ud i vores flåde for at sikre, at vores biler altid er nye, derfor kan vi ikke love en bestemt model. Vores biler lejes dog altid efter størrelse, så uanset hvilken bil du bestiller online, vil du modtage en bil i en sammenlignelig størrelse.