Din biludlejningspartner i Skandinavien

Traveling to Scandinavia?

Med mere end 40 biludlejningssteder i Skandinavien er vores ambition at have en Enterprise-lokation i alle de største byer i Danmark, Norge og Sverige. Ud over vores skandinaviske lokationer er Enterprise verdens største biludlejningsfirma med mere end 7600 afdelinger verden over.

Vores mål er at give dig den fremragende kundeservice, som du er vant til fra vores andre lokationer, fra vores lokale personale. Alle vores skandinaviske afdelinger har forskellige størrelser af biler, fra kompakte, økonomiske køretøjer til SUV'er og minibusser. Vores lokale team er klar til at hjælpe, og vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål.

Book en bil

Biludlejningssteder i Skandinavien

 

Den skandinaviske region (Danmark, Sverige og Norge) er kendt for smukke naturlandskaber, pulserende byer og hvert land har en rig kulturarv. Fra de fantastiske fjorde i Norge til de små landsbyer i Sverige og historiske bygninger i Danmark, tilbyder Skandinavien et hav af oplevelser for enhver rejsende. Udforsk hovedstæderne Olso, København og Stockholm, hvor det gmale møder det nye.

 

Uanset om du er mest til udendørs eventyr eller helst vil udforske byerne, lover Skandinavien et uforglemmeligt eventyr. Hos Enterprise har vi udlejningssteder i hele Skandinavien, og vores lokale personale hjælper gerne med at planlægge den perfekte rejse.

Hvornår skal man besøge Skandinavien

Planlægger du din rejse til Skandinavien? Det bedste, og mest populære tidspunkt, at besøge denne skønne region er i sommermånederne, fra juni til august, hvor vejret er mildt, og landskaberne er ekstra grønne. I sommeren har du også muligheden for at opleve midnatssolen i de nordlige dele af Norge, Sverige og Finland, hvor solen aldrig går helt ned, hvilket skaber endeløse dagslystimer.

 

Alternativt kan du overveje at besøge Skandinavien i vintermånederne fra december til februar, når regionen forvandler sig til et snedækket paradis, perfekt til skiløb, hundeslædekørsel og til at opleve det magiske nordlys. Husk dog at Danmark er et mildere klima end Norge og Sverige, og ikke får så meget sne. Planlæg dit besøg i dag, og kom afsted ud på oplevelser!

Hvad kan du opleve i Danmark?

På trods af at Danmark er det mindste af de skandinaviske lande, er der stadig en masse smukke ting der skal ses. Et par dage i hovedstaden København er et must, for at udforske både arkitekturen, samt de historiske seværdigheder i byen. Men der er så meget mere at se ud over Københavns grænser.

Med en lejebil kan du tage på roadtrip til andre must-see destinationer, ikke bare på Sjælland, men også på tværs af Jylland og Fyn. Gå ikke glip af smukke Århus, Danmarks næststørste by, eller tag en køretur længere nordpå til Aalborg og Skagen, toppen af Danmark. Hvis strande er mere din interesse, så kan du ikke gå glip af en tur til Hvide Sande på den danske vestkyst.

Her finder du de natursmukke klitter langs strandene som er klar til at blive udforsket. Gør et stop i fiskerlejet Ringkøbing, der er kendt for sin velbevarede middelalderarkitektur og småbystemning. Gå ikke glip af chancen for at komme ud over byens grænser med en lejebil fra Enterprise.

På opdagelse i Sverige

Sverige er det største land i Skandinavien, og strækker sig mere end 1000 mil fra nord til syd. Stockholm, Sveriges hovedstad, er et godt sted at begynde din rejse i Sverige, da byen er centralt placeret i landet. Her kan du udforske den smukke svenske skærgård og udforske Gamla Stan, den historiske gamle bydel. Fra Stockholm kan du tage vestpå mod Gøteborg, hvor du kan udforske de charmerende kanaler i byens historiske distrikt og nyde frisk fisk og skaldyr på Fiskemarkedet.

Gå ikke glip af muligheden for at køre langs den fantastiske vestkyst for at opleve smukke klipper, sandstrande og maleriske fiskerlandsbyer som Smögen og Fjällbacka. Hvis du tager endnu længere nordpå, kan du opleve Lapland, hvor du kan opleve det fascinerende nordlys om vinteren og udforske Abisko Nationalparks uberørte vildmark.

Uanset om du er interesseret i kultur og historie, eller flotte landskaber og udendørs eventyr, tilbyder Sverige en uforglemmelig roadtrip-oplevelse for enhver rejsende. Begynd at planlægge dit svenske eventyr i dag, og bestil din lejebil hos os for den ultimative frihed til at udforske!

Oplev Norge

Norge er blevet et rigtig populært turistmål i de seneste år, og er en drømme destination for friluftsentusiaster. Med masser at se, er det det perfekte land til en roadtrip, for at sikre, at du virkelig kan komme ud i naturen.

Start din rejse i Oslo, den pulserende hovedstad kendt for sin moderne arkitektur, rige kulturelle scene og museer i verdensklasse såsom Vikingeskibsmuseet og Munch-museet. Derfra kan du tage vestpå mod Bergen, hvor du kan udforske de charmerende smalle gader i Bryggen, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og køre på den naturskønne Fløibanen Kabelbane for panoramaudsigt over byen og de omkringliggende fjorde. Gå ikke glip af muligheden for at køre langs de ikoniske norske fjorde, inklusive den UNESCO-listede Geirangerfjord og Nærøyfjord, hvor du kan beundre tårnhøje klipper, brusende vandfald og fredfyldte landsbyer beliggende langs kysterne.

Længere mod nord kan du opleve Tromsøs arktiske vidundere, hvor du kan begive dig ud på spændende eventyr såsom hvalsafari, hundeslædekørsel og jagt efter nordlyset. Uanset om du er betaget af kulturelle vartegn, naturskønne landskaber eller udendørs eventyr, tilbyder Norge en uforglemmelig roadtrip-oplevelse for enhver rejsende. Begynd at planlægge dit norske eventyr i dag!