Biludlejning i Trondheim

Velkommen til Trondheim, en fascinerende by i hjertet af Norge, omgivet af smuk natur. Med praktiske beliggenheder både i Trondheim Lufthavn og centrum står Enterprise klar til at få dig ud på vejen. Tag en køretur gennem Trondheims charmerende kvarterer, besøg vartegn som Nidaros Domkirke eller oplev Ringve Museum for musik. Book din lejebil i dag for at komme i gang med din Trondheim-tur.

Book en bil

  

Planer om at rejse til Trondheim?

Billeje ved Trondheim Lufthavn

Enterprise biludlejningskontoret ligger bekvemt syd for Trondheim Lufthavn. Følg blot skiltene mod biludlejning, og du vil se Enterprise skranken. Vi har et bredt udvalg af køretøjer til afhentning i lufthavnen, men vi anbefaler altid at booke i forvejen for at sikre, at vi har den bil, du har brug for.

Fra økonomiske valgmuligheder til SUV'er og premium biler kan du altid se de tilgængelige muligheder på vores hjemmeside, før du booker. Ved afslutningen af din leje skal du blot returnere bilen, hvor du hentede den, og så sørger vi for resten for dig.

Billige biludlejninger i Trondheim

Er du på udkig efter en billig biludlejning i Trondheim? Hos Enterprise Rent-A-Car tilbyder vi konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg af køretøjer, der passer til både dine behov og din økonomi.

For en mere overkommelig lejebil, så kig efter vores kompakte og økonomiske muligheder, og husk, at priserne svinger med efterspørgslen. Dette betyder, at det er en god idé at booke i forvejen for at sikre dig den bedste pris.

Erhvervsbiludlejning i Trondheim

Enterprise har mange års erfaring med at arbejde sammen med erhvervskunder, både i Norge og på globalt plan. Vi har leveret lejebiler til nogle af verdens største virksomheder og hjælper også mindre virksomheder med at komme ud at køre. Uanset om du besøger til en konference, forretningsmøde eller en anden erhvervsbegivenhed, tilbyder Enterprise en brugervenlig løsning skræddersyet til dine behov.

Med en varieret flåde af lejebiler, herunder luksussedaner, SUV'er og økonomiske kompakte biler, sikrer vi komfort og pålidelighed for enhver forretningsrejsende. Vores dedikerede salgsteam tilbyder personlig assistance, fra reservation til aflevering, hvilket sikrer en problemfri oplevelse.

Med en afhentningsplacering direkte ved Trondheim Lufthavn tilbyder Enterprise biludlejningskontoret fleksibilitet og bekvemmelighed, så du kan fokusere på din forretning uden at bekymre dig om transport.

Færdselsinformation i Trondheim

Hold øje med skiltning, der angiver parkeringsrestriktioner eller tidsbegrænsninger. Nogle veje i Trondheim og omegn kan kræve vejafgift eller trængselsafgifter. Sørg for at tjekke for eventuelle gældende gebyrer og betalingsmetoder, før du kører gennem disse områder eller krydser tunneller, da du selv skal dække disse gebyrer.

I vintermånederne skal du være forberedt på sne- og isglatte vejforhold. Vi vil dog sørge for, at dit køretøj er udstyret med passende dæk, så du sikkert kan køre, når du udforsker Trondheim.

Ting at lave i Trondheim

Der er mange ting at se inden for bygrænserne i Trondheim. Trondheim tilbyder besøgende et glimt af Norges rige historie, smuk arkitektur og fantastiske naturlandskab.

Start din rejse med et besøg i den ikoniske Nidaros Domkirke, Skandinaviens største middelalderbygning, med gotisk arkitektur og en fascinerende historie, der går tilbage til det 11. århundrede. Udforsk de charmerende gader i Bakklandet, akkompagneret af farverige træhuse og hyggelige caféer, eller tag en afslappet gåtur langs den maleriske Nidelva-flod.

For udendørsentusiaster giver en vandretur op til Kristiansten Fæstning panoramiske udsigter over byen og dens omgivelser. Gå heller ikke glip af muligheden for at fordybe dig i Trondheims levende kulturliv, fra verdensklasse museer som Ringve Museet til livlige festivaler, der fejrer alt fra musik til mad.

Dagsture fra Trondheim

Bare en kort køretur fra byen ligger Trondheimsfjorden, hvor du kan tage på en bådtur eller opleve vandsportsaktiviteter som kajakroning og fiskeri. Natur-entusiaster vil elske at udforske de billedskønne landskaber i Bymarka, et stort udendørs område med vandrestier, mountainbike-ruter og rolige søer perfekte til en fredelig picnic.

For vintersportsentusiaster tilbyder en tur til Oppdal masser af spor til langrendsløb samt pister til alpinski og snowboarding. Uden for vintersæsonen tilbyder feriestedet vandring, fiskeri, mountainbiking og endda moskusokse-safarier! Byen Røros er en anden lille by, der er værd at besøge.

Byen var tidligere en afsidesliggende minedriftslandsby, men er nu blevet forvandlet til en by med fokus på bæredygtig turisme og lokal fødevareproduktion. Når du går gennem gaderne, vil du føle, at du har rejst tilbage i tiden! Vær opmærksom på, at vinteren bliver utrolig kold i Røros med arktiske temperaturer nogle gange under -20 grader.

Ofte stillede spørgsmål

 

Skal jeg betale depositum, når jeg lejer bil?

Nej, Når du lejer bilen hos os, betaler du ikke et depositum. Vi spærrer blot et beløb på dit kreditkort. Beløbet bliver frigivet igen, når du afleverer bilen, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

 

Skal jeg have et kreditkort for at booke en bil?

Vi tager imod Mastercard, American Express, Visa og Diners Club. Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer debetkort - heller ikke Mastercard Debet. Du kan ikke betale med kontanter, da der som udgangspunkt spærres NOK 5.000 oven i lejeprisen på dit kreditkort, som du får adgang til igen når bilen afleveres tilbage.

 

Hvor gammel skal jeg være for at leje bil hos Enterprise?

Du skal være mindst 18 år gammel og have haft kørekort i mindst et år. Alle bilister mellem 18 og 25 år skal betale et gebyr for unge bilister på NOK 100 inkl. moms pr. dag, maks. NOK 1.000 pr. leje. 

 

Hvordan er lejebilen forsikret?

I Norge er lejebilen altid forsikret med de lovpligtige forsikringer og omfatter kasko- og ansvarsforsikring. Forsikringerne dækker udgifter til skadeomkostninger med en selvrisiko på NOK 5.000 pr. skade i henhold til lejeaftalen.

 

Kan jeg selv bestemme bilmodel?

Nej desværre ikke. Vi skifter ofte ud i vores flåde for at sikre, at vores biler altid er nye, derfor kan vi ikke love en bestemt model. Vores biler lejes dog altid efter størrelse, så uanset hvilken bil du bestiller online, vil du modtage en bil i en sammenlignelig størrelse.