Biludlejning i Aalborg

Velkommen til Enterprise Aalborg. Uanset om du har brug for en billeje til en forretningsrejse, eller planlægger en rejse med din familie, tilbyder vi udlejningssteder i både Nørresundby eller direkte i Aalborg lufthavn.

Book en bil

  

Planer om en rejse til Aalborg?

Biludlejning i Aalborg Lufthavn

Vores biludlejningskranke er placeret direkte inde i ankomsthallen, så der er intet behov for en shuttlebus når du lander i lufthavnen. Vi har en bred flåde af køretøjer, fra kompakte biler og luksusmuligheder til varebiler.

Uanset om du ankommer med et fly eller mangler en bil til weekenden, så har vi helt sikkert en bil, der passer til dit behov.

Erhvervsleje i Aalborg

Uanset om du skal til konference, et forretningsmøde eller et andet firmaarrangement, tilbyder Enterprise en fleksibel løsning, der er skræddersyet til dine behov. Med en skiftende flåde af køretøjer, inklusive luksussedaner, SUV'er og økonomiske kompakte biler, sikrer vi komfort og pålidelighed for enhver forretningsrejsende.

Vores dedikerede team giver personlig assistance, fra reservation til aflevering, hvilket sikrer en problemfri oplevelse. Du kan afhente din bil direkte i Aalborg Lufthavn, så du kan fokusere på din virksomhed uden at bekymre dig om transport. Lad os hjælpe dig komme godt på vej i dag.

Billig billeje i Aalborg

Leder du efter en billig lejebil ved Aalborg Lufthavn? Hos Enterprise Rent-A-Car tilbyder vi konkurrencedygtige priser og forskellige køretøjer, for at sikre at vi har det, der passer til både dine behov og dit budget.

Varebiler til leje i Aalborg

Vores mål er at have en bred flåde af køretøjer, og dertil har vi også to forskellige størrelser af varebiler til leje. Uanset om du skal bruge en varevogn til en flytning, eller leder efter en kassevogn til din firmabil, har vi en mulighed klar til dig. Vi tilbyder fleksible løsninger, og har også månedløsninger klar til vores erhvervskunder. Kontakt vores salgsteam for at finde en løsning der passer til dit behov.

Oplevelser i Aalborg

Udforsk Aalborgs attraktioner med lethed, når du lejer en bil med Enterprise. Nyd udsigten over byen fra Aalborgtårnet, og fordyb dig derefter i arkitektur på Utzon Centeret.

Lær mere om byens historie på Aalborg Historiske Museum, og gå en tur gennem den charmerende Gamle By.

Ud over byens grænser bør du tage en vandretur i Rebild bakker, en nationalpark kendt for sine smukke landskaber og blomstrende lyng om efteråret.

Du bør også stoppe ved Lindholm Høje, et historisk gravsted for vikingerne. Oplev det bedste fra Nordjylland med en lejebil fra Enterprise.

Dagsture fra Aalborg

Ud over Aalborgs bygrænse er der masser af muligheder for dagsture gennem Nordjylland. Kør til Skagen, Danmarks nordligste punkt, og oplev "Grenen", hvor Nordsøen møder Østersøen.

På din køretur tilbage til Aalborg kan du stoppe ved Råbjerg Mile, et naturreservat kendt for sine imponerende klitter og et fyrtårn, der på grund af vind og det skiftende sand flytter sig hvert år.

Dette område af Danmark er også kendt for sine vidunderlige strande, så en dagstur til Løkken er også stop værd.

Ofte stillede spørgsmål

 

Skal jeg betale depositum, når jeg lejer bil?

Nej, Når du lejer bilen hos os, betaler du ikke et depositum. Vi spærrer blot et beløb på dit kreditkort. Beløbet bliver frigivet igen, når du afleverer bilen, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

 

Skal jeg have et kreditkort for at booke en bil?

Danmark kan du bruge Visa/Dankort og de mest almindelige kreditkort. Vi tager imod Mastercard, American Express, Visa og Diners Club. Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer debetkort - heller ikke Mastercard Debet. Du kan ikke betale med kontanter, da der som udgangspunkt spærres 5.000 kr. oven i lejeprisen på dit kreditkort, som du får adgang til igen når bilen afleveres tilbage.

 

Hvor gammel skal jeg være for at leje bil hos Enterprise?

I Danmark skal du være minimum 19 år og have haft kørekort i minimum ét år. Er du under 25 år betaler du et ekstra gebyr per dag. 

 

Hvordan er lejebilen forsikret?

I Danmark er lejebilen altid forsikret med alle lovpligtige forsikringer og inkluderer også kasko- og ansvarsforsikring. De dækker udgifter til skadesomkostninger med en selvrisiko på 5.000 kr. pr. skade ud fra de vilkår og betingelser, der står i lejekontrakten. Skal du booke bil i udlandet er bilen også altid forsikret, men selvrisikoen kan variere fra land til land.

 

Kan jeg selv bestemme bilmodel?

Nej desværre ikke. Vi skifter ofte ud i vores flåde for at sikre, at vores biler altid er nye, derfor kan vi ikke love en bestemt model. Vores biler lejes dog altid efter størrelse, så uanset hvilken bil du bestiller online, vil du modtage en bil i en sammenlignelig størrelse.