Billeje i Stockholm

 

Velkommen til Stockholm, Sveriges hovedstad. Udforsk Stockholms moderne bylandskab, eller tag en tur gennem de charmerende gader i Gamla Stan, der daterer sig tilbage til det 13. århundrede.

Dit Stockholm-eventyr starter med Enterprise – lad os komme ud og opleve Stockholm og omegn!

Book en bil

  

Planer om at besøge Stockholm?

Færdselsinformation i Stockholm

 

Vejene i og omkring Stockholm er generelt velholdte, men nogle landområder kan have smalle eller snoede veje. I vintermånederne kan du opleve sne- og isglatte vejforhold. Vi vil dog sørge for, at dit køretøj er udstyret med passende dæk, så du kan rejse sikkert, når du udforsker i eller uden for Stockholm.

 

Hastighedsgrænserne i Sverige varierer afhængigt af vejtype og placering. I byområder er hastighedsgrænsen typisk 50 kilometer i timen (km/t), mens den på landveje kan variere fra 60 til 80 km/t. På motorveje er hastighedsgrænsen normalt 90 km/t, men den kan i nogle områder stige til 110 eller 120 km/t.

 

Sverige har flere betalingsveje, broer og tunneller, herunder nogle omkring Stockholm. Mange vejafgifter er automatiserede og kræver betaling enten via elektroniske tags eller online betalingssystemer.

Biludlejning ved Stockholm Arlanda lufthavn

Ved ankomst skal du blot følge skiltene mod biludlejning. Når du forlader ankomstterminalen finder du biludlejningscenteret på den anden side af gaden. Hvis du har valgt selvbetjening eller ankommer uden for åbningstiderne, bedes du henvise til vores after hours regler. Vores omfattende udvalg af lejebiler imødekommer forskellige behov, og vi tilbyder både økonomiske valg samt rummelige familiebiler og premium muligheder.

For at garantere tilgængeligheden af dit ønskede køretøj ved ankomst, anbefaler vi at booke på forhånd. Når din lejeperiode slutter, skal du bare returnere bilen til det oprindelige afhentningssted, og vi tager os af resten for dig.

Bredt udvalg af køretøjer

Uanset hvor dine rejser fører dig hen, er vores varierede flåde af køretøjer klar til at matche dine behov. Uanset om du besøger Stockholm for et kundemøde eller begiver dig ud på en større rejse gennem Sverige, har vi det perfekte køretøj klar til dig.

Fra kompakte biler skabt til bykørsel til rummelige SUV'er designet til familieudflugter, leverer vores flåde enestående fleksibilitet. Udforsk vores brede udvalg af køretøjer i dag.

Leder du efter en firmabil i Stockholm?

Hos Enterprise tilbyder vi skræddersyede løsninger til vores erhvervskunder. Med et globalt netværk af udlejningslokationer kan du altid stole på Enterprise til at hjælpe dig med at komme til dine konferencer, forretningsmøder eller arrangementer

Vores varierede flåde, herunder luksus-sedaner, SUV'er og effektive kompaktbiler, sikrer komfort og pålidelighed for hver forretningsrejse. Fra booking til aflevering tilbyder vores dedikerede team personlig assistance, hvilket garanterer en problemfri og stressfri oplevelse.

Vores udlejningscenter er placeret i Arlanda lufthavn, så du kan afhente din bil så snart du lander.

Varebil til leje i Stockholm

Vi stræber efter at tilbyde et varieret udvalg af køretøjer, der er skræddersyet til vores kunders behov. Med stigende forespørgsler på leje af varevogne, er vi glade for at kunne introducere varevogne i vores flåde.

Uanset om du skal flytte eller har brug for en erstatning for din firmabil, har vi en løsning til dig. Vores priser er gennemsigtige, med fleksible vilkår, der spænder fra daglige lejemål til forlængede perioder over flere måneder.

Hvad skal du se på din tur til Stockholm?

Stockholm er Sveriges livlige hovedstad, hvor historie og moderne charme mødes og skaber rammerne til en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af de charmerende stræder i Gamla Stan, som er den gamle del af byen.

Her kan du gå langs brostensbelagte gader og få en fornemmelse af Stockholms middelalderlige historie. I dette område kan du også se det Kongelige Slot (Kungliga Slottet), som er residensen for Sveriges konge.

Vasa Museet er en anden oplevelse, du ikke må gå glip af, når du besøger byen. Prøv svensk mad i Östermalms Saluhall for en smag af autentisk svensk mad, eller udforsk en verden af fotografi på Fotografiska.

Dagsture fra Stockholm

Der er masser af oplevelser der venter udenfor Stockholm. Start med et besøg på Drottningholm Slot på Lovön, hvor du kan beundre den smukke barokarkitektur og udforske slotshaverne, herunder Kinesisk Pavillon og Drottningholm Slotsteater.

Bare en stenkast derfra ligger Vaxholm, berømt for sit 16. århundredes fæstning, som nu er et museum, der giver indsigt i Sveriges rige søfartshistorie. Længere mod syd venter Tyresta Nationalpark, et hjem for gamle skove og rolige søer, perfekt for naturelskere.

Rejs mod nord til Sigtuna, Sveriges ældste by, hvor middelalderkirker og runesten venter på udforskning langs dens historiske gader, og giver et glimt af landets gamle fortid. Ingen tur til Stockholm ville være komplet uden at udforske Skærgården, så sørg for, at der er tid til det på din tur også.

Ofte stillede spørgsmål

 

Skal jeg betale depositum, når jeg lejer bil?

Nej, Når du lejer bilen hos os, betaler du ikke et depositum. Vi spærrer blot et beløb på dit kreditkort. Beløbet bliver frigivet igen, når du afleverer bilen, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

 

Skal jeg have et kreditkort for at booke en bil?

Danmark kan du bruge Visa/Dankort og de mest almindelige kreditkort. Vi tager imod Mastercard, American Express, Visa og Diners Club. Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer debetkort - heller ikke Mastercard Debet. Du kan ikke betale med kontanter, da der som udgangspunkt spærres 5.000 kr. oven i lejeprisen på dit kreditkort, som du får adgang til igen når bilen afleveres tilbage.

 

Hvor gammel skal jeg være for at leje bil hos Enterprise?

I Danmark skal du være minimum 19 år og have haft kørekort i minimum ét år. Er du under 25 år betaler du et ekstra gebyr per dag. 

 

Hvordan er lejebilen forsikret?

I Danmark er lejebilen altid forsikret med alle lovpligtige forsikringer og inkluderer også kasko- og ansvarsforsikring. De dækker udgifter til skadesomkostninger med en selvrisiko på 5.000 kr. pr. skade ud fra de vilkår og betingelser, der står i lejekontrakten. Skal du booke bil i udlandet er bilen også altid forsikret, men selvrisikoen kan variere fra land til land.

 

Kan jeg selv bestemme bilmodel?

Nej desværre ikke. Vi skifter ofte ud i vores flåde for at sikre, at vores biler altid er nye, derfor kan vi ikke love en bestemt model. Vores biler lejes dog altid efter størrelse, så uanset hvilken bil du bestiller online, vil du modtage en bil i en sammenlignelig størrelse.