Biludlejning i Oslo

Velkommen til Oslo, Norges hovedstad. Oslo er blevet et populært turistmål for både storbyfolk og naturelskere. Med en lejebil fra Enterprise har du friheden til at udforske ud over byens grænser for at opleve det bedste af, hvad Norge har at byde på.

Start din rejse med os og kom ud og oplev skønheden og kulturen i Oslo og omegn!

Book en bil

  

Planer om at rejse til Oslo?

Biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn

Vores Enterprise station er placeret lige i Oslo Gardermoen Lufthavn. Ved ankomst skal du blot følge skiltene, der peger mod billeje, og du vil finde Enterprise-skranken helt ved enden.

Hos Enterprise tilbyder vi en bred vifte af lejebiler, fra økonomiske muligheder til store familiebiler og premium-biler. Vi anbefaler altid at man reservere på forhånd for at sikre, at det køretøj, du helst vil have, er klar til dig ved ankomsten.

En passende lejebil til din rejse

Vores varierede flåde af køretøjer er skræddersyet til at opfylde de unikke krav til enhver rejse. Uanset om du skal navigere Oslos bygader eller skal ud på den store roadtrip gennem Norge har vi det ideelle køretøj, der passer til dine behov.

Fra kompakte biler til rummelige SUV'er til familierejser, skal vi nok hjælpe dig komme godt afsted. Om du har brug for ekstra lastrum til udstyr eller bagage, eller leder efter luksus og komfort til en særlig lejlighed, så har vi dig dækket. Oplev vores flåde her.

Leder du efter en firmabiludlejning i Oslo?

Uanset om du skal til en konference, et forretningsmøde eller et andet firmaarrangement, tilbyder Enterprise en brugervenlig løsning, der passer godt til dine behov. Med en vekslende flåde af køretøjer, herunder luksussedaner, SUV'er og økonomiske kompakte biler, sikrer vi komfort og pålidelighed for enhver forretningsrejsende.

Vores dedikerede team giver personlig assistance, fra reservation til aflevering, hvilket sikrer en problemfri oplevelse. Med et udlejningssted direkte i Oslo Gardermoen Lufthavn tilbyder Enterprise fleksibilitet og komfort, så du kan fokusere på din virksomhed uden at bekymre dig om transport. Lad os hjælpe dig finde en corporate løsning med Enterprise i dag.

Færdselsinformation i Norge

Vær opmærksom på parkeringsregler i hele byen. Hold øje med skiltning, der angiver parkeringsrestriktioner eller tidsbegrænsninger.

Nogle veje i Oslo kan kræve vejafgift eller trængselsafgifter. Sørg for at tjekke for eventuelle gældende gebyrer og betalingsmetoder, før du kører gennem disse områder, da du selv skal dække disse gebyrer.

I vintermånederne skal du være forberedt på sne- og isglatte vejforhold. Vi vil dog sørge for, at dit køretøj er udstyret med passende dæk, så du sikkert kan køre, når du udforsker Oslo og omegn.

Hvad kan man opleve i byen Oslo?

Oslo er en by i konstant udvikling, hvor natur møder en moderne by. Oplev Oslos livlige gader og flotte arkitektur, eller tag en tur til Oslomarka, som er den store skov der omgiver Oslo.

Hvis du er til kunst, skal du starte din udforskning i Vigeland Skulpturpark, hvor man kan opleve Gustav Vigelands mesterværker. Der er også mulighed for at dykke ned i den nordiske historie, så som ved Vikingskibsmuseet eller Viking Planet. Der er også rig mulighed for at opleve søfarendes historie, enten ved Frammuseet eller Kon-Tiki museet.

Din tur ville heller ikke være fuldendt uden en tur for at opleve oslofjorden, enten ombord en fjordfærge, eller ved et dyp i Sørenga sjøbad.

Dagsture fra Oslo

Gå ikke glip af Holmenkollen Ski Museum, en af de mest populære attraktioner i Oslo, blot en kort køretur fra byen. Udforsk skiløbets rige historie på museet, og bestig derefter tårnet for en fantastisk udsigt over Oslo og omegn.

For vinterentusiaster tilbyder Tryvann Ski Resort en fantastisk mulighed for skiløb, snowboarding og andre vintersportsaktiviteter, og er blot en time uden for Oslo.

Vi kan også anbefale en tur til Drøbak, en charmerende kystby kendt for kunstgallerier og den historiske Oscarsborg fæstning, der tilbyder en afslappende dagstur fra Oslo.

En vandretur i Nordmarka, som er et stort skovareal med masser af vandrestier, også et stop værd. Alle disse stops kan findes inden for en kort rækkevidde af Oslo.

Ofte stillede spørgsmål

 

Skal jeg betale depositum, når jeg lejer bil?

Nej, Når du lejer bilen hos os, betaler du ikke et depositum. Vi spærrer blot et beløb på dit kreditkort. Beløbet bliver frigivet igen, når du afleverer bilen, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

 

Skal jeg have et kreditkort for at booke en bil?

Vi tager imod Mastercard, American Express, Visa og Diners Club. Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer debetkort - heller ikke Mastercard Debet. Du kan ikke betale med kontanter, da der som udgangspunkt spærres NOK 5.000 oven i lejeprisen på dit kreditkort, som du får adgang til igen når bilen afleveres tilbage.

 

Hvor gammel skal jeg være for at leje bil hos Enterprise?

Du skal være mindst 18 år gammel og have haft kørekort i mindst et år. Alle bilister mellem 18 og 25 år skal betale et gebyr for unge bilister på NOK 100 inkl. moms pr. dag, maks. NOK 1.000 pr. leje. 

 

Hvordan er lejebilen forsikret?

I Norge er lejebilen altid forsikret med de lovpligtige forsikringer og omfatter kasko- og ansvarsforsikring. Forsikringerne dækker udgifter til skadeomkostninger med en selvrisiko på NOK 5.000 pr. skade i henhold til lejeaftalen.

 

Kan jeg selv bestemme bilmodel?

Nej desværre ikke. Vi skifter ofte ud i vores flåde for at sikre, at vores biler altid er nye, derfor kan vi ikke love en bestemt model. Vores biler lejes dog altid efter størrelse, så uanset hvilken bil du bestiller online, vil du modtage en bil i en sammenlignelig størrelse.