Finansierer du dine firmabiler på den rigtige måde?

Indgår firmabiler som en del vigtig del af din virksomheds dagligdag? 

Så snyd ikke dig selv for at lære, hvordan en mere fleksibel bil-løsning kan hjælpe dig og din virksomhed med at optimere din bilflåde - og i sidste ende spare dig for en masse penge. 

Er din bilflåde sat rigtigt sammen?

Mange virksomheder vælger at finansiere deres firmabiler med en leasingløsning - typisk over 36 måneder. Og det er absolut også en fornuftig måde at gøre det på. Det giver budgetsikkerhed, du slipper for store udbetalinger, og du belaster ikke din virksomheds likviditet. Har du en operationel leasingløsning med indbygget serviceaftale mm., så skal du heller ikke bekymre dig om bilens restværdi efter leasingaftalens ophør.

Det er kort sagt en ganske fornuftig måde at finansiere sine ”rullende aktiver” på.

MEN med en leasingaftale er du bundet af din aftale i op til 36 måneder, og er det finansiel leasing, så er bindings-perioden ofte længere.

Det er ikke særlig fleksibelt for en moderne virksomhed, der baserer store dele af sin indtjening på projekter, der strækker sig over kortere eller længere tid. Men sjældent over tre år som en leasingaftale.

En virksomhed har kort sagt brug for at kunne skalere bilflåden op og ned meget hurtigt, hvis den skal undgå, at der holder en masse biler stille. For det er penge lige ud af vinduet.

Se på din bilflåde i et større perspektiv

Hos Enterprise oplever vi ofte, at virksomheder er for fokuserede på bilens pris her og nu. Og med et billån eller en leasingaftale med lang løbetid kan man let blive forblændet af en - umiddelbart - meget billig månedlig ydelse. Det er dog langt fra, at de i længden vil ende som de billigste løsninger, hvis bilen ikke passer til virksomhedens (måske ændrede) behov. Det er som sagt svær at spå om fremtiden – især 3-5 år ud i tiden.

Derfor kan vi kun opfordre til, at man tager en dialog omkring sin virksomheds fremtidige bilflåde, herunder ejerskab og administration af bilerne. Alt afhængig af virksomhedstype, så er der behov for en vis fleksibilitet i flåden til fx sæsonudsving og pludseligt opståede projekter, hvor man skal kunne rykke inden for kort tid.

Prøv en mere fleksibel løsning

Vores bil-koncept - Corporate Flex - vil i mange tilfælde være en rigtig god løsning til større eller mindre dele af virksomhedens bilflåde, da det netop giver dig mulighed for at kunne ændre i bilflådes størrelse og sammensætning med dags varsel. Så har du altid det rette antal og den rette typer biler i flåden. Og det sparer dig penge her og nu og i det lange løb.

Corporate Flex giver din virksomhed:

 • 0 kr. i oprettelsesgebyr
 • 0 kr. i udbetaling
 • Fleksibilitet i forhold til antal km og bilklasse
 • Mulighed for at bytte bil fra dag til dag
 • Ingen binding
 • Levering fra dag til dag
 • Altid nye biler
 • Priser inkluderer forsikring, service og ejerafgift.

Hvornår kan jeg ellers bruge Corporate Flex?

Står din virksomhed fx i en situation, hvor en ny medarbejder skal bruge en firmabil, men er på prøvetid i de første tre måneder og man ikke ønsker, at investere i en ny bil fra første dag, så er Corporate Flex en oplagt mulighed.

Kom videre

Vi hjælper dig meget gerne med at tage et kig på sammensætningen af din nuværende bilflåde. Måske den allerede har en optimal sammensætning. Så kan du køre videre med ro i maven. Ellers kan vi hjælpe med at optimere den og sørge for, at den understøtter din virksomheds behov endnu bedre.

Læs mere om Corporate Flex

OM CORPORATE FLEX

Fleksibel leasingløsninger, der giver dig:

 • Ingen binding
 • 0 kr i udbetaling
 • 0 kr i opstartsgebyr
 • Fabriksnye biler
 • Skift af bil efter behov
 • Lav beskatning

HVEM ER ENTERPRISE?

Enterprise Rent-A-Car er verdens største biludlejer og flådeejer, og vi opererer i hele verden. Udover traditionel biludlejning, som du kender det fra fx lufthavne, så er vi også eksperter mobilitet og hjælper hver dag mange virksomheder med at optimere deres bilflåder.

Vi har været i Danmark siden 2015 og har i dag flere tusinde biler i vores danske flåde og har udlejningsstationer over hele landet.

Bliv kontaktet af rådgiver

Vores bil-rådgivere står klar til at hjælpe dig videre og svare på dine spørgsmål. 

Er Corporate Flex det rigtige for dig og din virksomhed, så er du på vejen i løbet af kun én dag i en helt ny bil.