Information om Coronavirus (Covid-19)


Vi holder stadig åben

Vi ønsker fortsat at udfylde vores samfundsrolle om at servicere vores kunder, og holde Danmark kørende i denne tid. 

Vores kunders og medarbejderes sikkerhed er vores førsteprioritet. Derfor deler vi her de forholdsregler og tiltag, som vi tager.

- Vi holder hele tiden øje med situationen. Både gennem udmeldinger fra WHO og Sundhedsstyrelsen og følger nøje de anbefalinger, der kommer her fra. 

- Hos Enterprise tager vi rengøring og god hygienje meget seriøst, og vi følger vi altid vores meget udførlige rengøringsprocedure for vores biler. - både udvendig og invendig. Og særligt i denne tid er de mere vigtigt end nogensinde før. 

- Samtidig instruerer vi grundigt vores personale i at følge anvisninger fra sundhedsmyndigheder. Herunder særligt at blive hjemme ved nogle former for symptomer på sygdom.

- Vi fraviger fra håndtryk og holder ekstra afstand.

- Hvor det er muligt, har vi sat håndsprit op til vores kunder

Ændre/annullere booking

Vi er meget forstående over for ændringerne af rejseplaner, og søger at være behjælpelige på bedst mulig vis. Ønsker du at annullere eller ændre din reservation, kan du gøre det direkte på vores hjemmeside, hvis du har booket hos os. Har du booket hos 3. part, så skal du tage kontakt dertil. 

OBS!  Er du syg eller formoder at være smittet, skal du ikke møde op på vores udlejningsstationer. 

Du er som altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi har åbent mellem 7 og 23 alle ugens dage.

Kundeservice: +45 70 70 12 00

 

Sidst opdateret: 18/06 2020