Biludlejning i København

Oplysninger om, hvor du kan finde København

Oplysninger om udlejningssted

Tjenester

Leje af en bil hos København

Biludlejning i Københavns indre by

Fra mikrobil til varevogn

Enterprise Rent-A-Car har åbnet en udlejningsstation på Nørrebro i København. Her kan du leje alle typer biler fra små mikrobiler til luksusbiler - og vi har også varevogne. Om du skal på ferie eller skal bruge en ekstra bil i weekenden, så alle er velkomne hos Enterprise Rent-A-Car i København N. Vi har også varebiler til billige priser, så du let kan klare flytningen, uden det koster dig alverden.

Kom ud hvor Metroen stopper

Nyd bilens frihed, og oplev alt det, som Sjælland har at byde på inden for kort afstand af hovedstaden. Kør sydpå mod Unesco verdensarven Stevns Klint, der byder på en rå og anderledes naturoplevelse i Københavns baghave. Og skal det være endnu vildere, så kør videre til Møn Klint – Danmarks fødested – og lad mørket falde på, mens du oplever Mælkevejens stjernehimmel som ingen andre steder i landet.

Få flere gode råd og ideer om ”The Copenhagen Countryside” hos Visiteastdenmark.

Vores mål

Hos Enterprise har vi et simpelt mål. Vi vil give dig den bedste pris og samtidig levere den bedste kundeservice. Vi stræber faktisk efter at overgå dine forventninger. Det gør vi blandt andet ved at give vores medarbejdere frie hænder til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at du får en positiv oplevelse hos os.