Biludlejning i Billund lufthavn (BLL)

Oplysninger om, hvor du kan finde Billund lufthavn (BLL)

Oplysninger om udlejningssted

Tjenester

Leje af en bil hos Billund lufthavn (BLL)

Biludlejning i Billund Lufthavn

Din udlejningsstation i Midtjylland

Enterprise Rent-A-Car har åbnet en udlejningsstation i Billund Lufthavn. Her kan du leje alle typer biler fra små mikrobiler til luksusbiler - og vi har også varevogne. Om du kommer med fly eller bor i området og skal bruge en ekstra bil i weekenden, så alle er velkomne hos Enterprise Rent-A-Car i Billund Lufthavn.

Enterprises udlejningsstation i Billund ligger centralt for de fleste byer i Midt- og Sønderjylland, og du kan nå både Esbjerg og Århus inden for kort tid.

Oplev Billund og omegn

Der er masser at lave i og omkring Billund for hele familien. Legos kendte forlystelsespark er selvfølgelig et must-see for store og små. Til vandhundene er der Lalandia Aquadome, og vil man tæt på naturen, så prøv den anderledes zoologiske have i Givskud.

Besøg www.visitbillund.dk for flere informationer om gode overnatningssteder, spændende oplevelser og lækre restauranter i og omkring Billund.

Vores mål

Hos Enterprise har vi et simpelt mål. Vi vil give dig den bedste pris og samtidig levere den bedste kundeservice. Vi stræber faktisk efter at overgå dine forventninger. Det gør vi blandt andet ved at give vores medarbejdere frie hænder til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at du får en positiv oplevelse hos os.