Biludlejning i Aalborg lufthavn (AAL)

Oplysninger om, hvor du kan finde Aalborg lufthavn (AAL)

Oplysninger om udlejningssted

Tjenester

Leje af en bil hos Aalborg lufthavn (AAL)

Biludlejning i Aalborg Lufthavn

Din biludlejer i Nordjylland.

Enterprise Rent-A-Car har åbnet en udlejningsstation i Aalborg Lufthavn. Her kan du leje alle typer biler fra små mikrobiler til luksusbiler - og vi har også varevogne. Om du kommer med fly eller bor i området og skal bruge en ekstra bil i weekenden, så alle er velkomne hos Enterprise Rent-A-Car i Aalborg Lufthavn.

Oplev Nordjylland på fire hjul

Der er utroligt mange smukke og spændende steder at opleve i og omkring Aalborg – især hvis du er i bil. Skal man besøge Aalborg skal man ikke snyde sig selv for at nyde det rige maritime liv i byen. Aalborg er blandet andet hvert år vært for de såkaldte Tall Ship Races, hvor gamle træskonnerter i sensommeren stævner ind fra nær og fjern.

Siger man Aalborg, siger man samtidig Limfjorden. Tag bilen en rolig tur langs den smukke fjord og oplev skøn natur og hyggelige landsbyer hele vejen ud til den smukke kyst i øst eller den vilde og barske kyst i vest.

Visitaalborg kan du få endnu flere gode ideer og planlægge dit nordjyske roadtrip.

Vores mål

Hos Enterprise har vi et simpelt mål. Vi vil give dig den bedste pris og samtidig levere den bedste kundeservice. Vi stræber faktisk efter at overgå dine forventninger. Det gør vi blandt andet ved at give vores medarbejdere frie hænder til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at du får en positiv oplevelse hos os.