London Road Trip - 7 Gode Idéer

London er, uden tvivl, et af de fineste steder i verden at bo. Alligevel kan det være en god ide, at tage lidt tid ud af kalenderen med venner eller familie, og udforske de omkringliggende byer. Her er nogle forslag til dem, som ønsker at tage på et road trip fra London.

 • A. Brighton

  Det bedste ved Brighton er, at byen kun er 100 km fra London, og alligevel emmer den af en stemning fra et helt andet land. Det er en fantastisk oplevelse at besøge de populære pubber eller måske gå en romantisk tur langs 'The Pebbled Beach'. Mens den ene del af Brighton i høj grad er præget af stranden, er den andel del en universitetsby, hvilket afspejler den alsidighed byen tilbyder. Brighton er især et godt valg, hvis du er glad for solen - noget som byen ikke deler med resten af England.

 • B. Portsmouth

  For den der har lyst til et road trip fra London, men som ikke har lyst til en lang køretur, er Portsmouth et godt valg, da byen kun ligger 120 km fra London. Den smukke "ø-by" er tæt befolket, hvilket giver muligheden for oplevelser og eventyr fyldt med liv. Det sker altid noget spændende og interessant i Portsmouth. Som hjemby for Sir Arthur Conan Doyle og Charles Dickens samt en del gamle skibe fra den engelske flåde, er Portsmouth et paradis for den historieinteresserede. Udover dette byder Portsmouth også på Spinnaker Tower, der med sine 99 meter er den højeste bygning i Storbritannien, udenfor London.

 • C. Plymouth

  Er du på udkig efter en unik teateroplevelse? Tag en tur til Plymouth og besøg Annabels. Om du er til komedie, parodier eller hvad som helst derimellem - så er Annabels det rigtige sted at besøge. Men byen byder på mere. En tur til Plymouth giver dig mulighed for at besøge Royal Citadel, Mount Edgcumbe House, og Saltram House. Hertil kommer også det verdensberømte National Marine Aquarium. Mayflower museet og trapperne, og historiske Devonport er bare få blandt de andre attraktioner i Plymouth. Det kræver dog en hel dag, og måske en enkel overnatning, at besøge Plymouth, da byen ligger 347 kilometer fra London.

 • D. Bath

  Er du på udkig efter et rolig og afslappende dyp i de naturlige varme kilder? Så start bilen og tag på et road trip fra London til Bath. Baths naturlige varme kilder har været populære siden romertiden. Med den omringende majestætiske arkitektur, er Bath det perfekte sted at få en forfriskende oplevelse med familie og venner. Da Bath ligger 185 kilometer fra London, er det muligt med en endagstur.

 • E. The Cotswolds

  Er du udmattet af storbyen? Så er det måske på tide at tage et road trip ud i naturen. The Cotswolds tilbyder en unik oplevelse med små landsbyer, cykelstier, landbrugsmarkeder, og en masse picnic-steder, der danner rammerne for skønne oplevelser. The Cotswolds er en køretur på 140 kilometer fra London, og er en perfekt destination til et road trip fra storbyen, for dem der vil opleve en simpel, rolig og stille livsstil for en dag.

 • F. Oxford

  Mens Oxford har meget at byde på, såsom The Radcliffe Square, The Christ Church College, The Sheldonian Theater og The Ashmolean Museum, er det hele køreturen værd, bare for at besøge det fantastiske Oxford University. Universitets campus ligger 90 kilometer fra London - en køretur på 1 time og 20 minutter.

 • G. Windsor

  Et besøg i Windsor fra London vil tilfredsstille din tørst for at gå på opdagelse i en lille by. Her kan du begynde med det kendte Windsor Castle, hjemsted for den kongelige familie, og forsætte dit eventyr til den mindste gade der kun måler 15,5 meter. De indviklede hemmelige underjordiske tuneller er bestemt også turen værd. Endelig er der også mulighed for et besøg i det engelske LEGOLAND. Alt i alt er Windsor en oplagt destination til et road trip fra London. Byen er kun 40 kilometer væk, og kan nås på 45 minutter i bil.

Få de gode historier direkte.

Få gode rejsehistorier og tilbud - direkte i din indbakke. 

Vi lover ikke at spamme dig med e-mail. Vi sender KUN noget, når vi har noget vigtigt at sige. Og du vil max få 8-10 emails på et år. 

Tilmeld nyhedsbrev