Hamburg Road Trip - Top 5 Destinationer

Hamborg er en flot og pulserende storby, der ligger så tæt på Danmark, at det er en oplagt destination for et weekendbesøg. Udover at være et besøg værd, er Hamborg og et godt udgangspunkt for et road trip, med en masse spændende oplevelser kun få timer væk. Her er top 5 destinationer til det perfekte road trip fra Hamborg fyldt med eventyr.

 • A. Hamborg

  Med sine 1,8 millioner mennesker er Hamborg den næststørste by i Tyskland. Meget kendt for sin havn, som er den tredje største i Europa, og som håndterer 138 millioner tons gods hvert år. Med et bredt udvalg af restauranter, butikker og kulturelle oplevelser, er Hamborg bestemt et besøg værd.

 • B. Lübeck

  For de som elsker arkitektur, er den gotiske murstensarkitektur den bedste af sin slags. Det er præcis hvad du vil opleve, kun en times køretur, eller 68 kilometer, fra Hamborg - til Lübeck. For at give dig en idé om hvad der venter dig, har UNESCO berettiget Lübeck en plads på verdensarvslisten. Om det er Holstentor byport, St. Marry-kirken, de smalle gader eller litteraturmuseet Buddenbrookshaus, er der utallige elementer der forbløffer og begejstrer i Lübeck. Bo på Hotel Anno 1216 i en af de mest overdådige suiter, som tager romantik til et helt nyt niveau. Spisesteder som Vai, Café Niederegger og Im Alten Zolln vil du ikke gå skuffet fra.

 • C. Schwerin

  Kun 110 kilometer, eller halvanden times køretur, fra Hamborg, ligger Nordtysklands svar på Neuschwanstein. Hvis du kan lide slotte, bliver det ikke bedre end det. Dets betagende udseende og pragt er et paradis for folk med interesse i historie, eller de som charmeres af romatikken. Mens du er der, så husk at lægge vejen for Galerie Alte & Neue Meister for den største og fineste samling af Flemish-malerier, and de verdensberømte værker af Marcel Duchamp, Max Liebermann og Caspar David Friedrich. Som et godt frokostvalg er Café Prag til rådighed, og til en romantisk aften med skøn vin venter Ruderhaus.

 • D. Luneburg

  Tyskland har mistet meget af sin kulturelle arv gennem verdenskrigene. Hvis du er interesseret i at opleve den originale tyske arkitektur, er Luneburg stedet at besøge. Byen er en af de eneste, der har bevaret sig selv mod skader fra krigene. Glem ikke at besøge St. Michaelis-kirken, der har imponeret og begejstret turister siden det tidlige 14. århundrede. Hotel Bergstrom tilbyder 4-stjernet komfort, hvis du ser frem til at blive i byen for en dag eller to. Med sin idylliske havnefront, pool og spa, mangler indkvarteringen ikke noget. Luneburg er knap en times kørsel, 56 kilometer, fra Hamborg, og er hjemsted for pubben Krone - der blev grundlagt i 1485.

 • E. Bremen

  Bremen er endnu en skøn destination til de som elsker gotisk arkitektur. Som centrum for kulturelle og økonomiske aktiviteter, er byen altid fyldt med liv og begivenheder fra festivaller til udstillinger. Du kan også besøge den verdensberømte St. Stephens Church som blev genopbygget efter anden verdenskrig. For dem som kan lide utallige oplevelser, er Bremen det perfekte valg. Byen ligger 125 kilometer, eller halvanden times kørsel, fra Hamborg.

 • F. Altes Land

  Ikke alle er lige vilde med arkitektur og storbyliv. Nogle ser frem til at komme ud i naturen med grønne marker og rolige omgivelser så langt øjet rækker. Hvis det passer på dig, og du har lyst til at tage en dag væk fra Hamborg til et roligt, stille og fredsfyldt road trip - så er Altes Land destinationen at gå efter. Det tager ikke mere end en times kørsel at nå frem, så du kan bruge hele dagen på at nyde friheden ved naturen og ved at være ude på landet.

  Nu hvor du har en liste over top 5 destinationer til dit road trip fra Hamborg, skal du bare bruge selskabet fra venner og familie - og så er I klar til en uforglemmelig tur.

Få de gode historier direkte.

Få gode rejsehistorier og tilbud - direkte i din indbakke. 

Vi lover ikke at spamme dig med e-mail. Vi sender KUN noget, når vi har noget vigtigt at sige. Og du vil max få 8-10 emails på et år. 

Tilmeld nyhedsbrev