Enterprise Rent-A-Car biludlejning i Tromsø

Velkommen til Tromsø, en lille perle beliggende langs Norges nordvestlige kyst, hvor ved en biludlejning åbner op for en verden af udforskning! Inde i Tromsø kan du udforske de dejlige kvarterer, besøge monumenter som Ishavskatedralen eller udforske Polar Museet for at lære om regionens rige historie.

Gå ikke glip af chancen for at bevæge dig ud over byens grænser for at opdage Norges naturlige vidundere. Tag en naturskøn køretur langs kysten til Øygarden eller fortab dig i den betagende skønhed af ikoniske fjorde som Lyngenfjord, eller stop i en af de mange charmerende byer langs fjordene. Book din lejebil hos Enterprise i dag og start dit Tromsø-eventyr!

Book en bil

  

Planer om at rejse til Tromsø?

Biludlejning i Tromsø Lufthavn

Enterprise biludlejningskontor er bekvemt placeret syd for Tromsø Lufthavn. Følg blot skiltene mod biludlejning, og du vil se Enterprise skranken. Vi har et bredt udvalg af køretøjer til afhentning i lufthavnen, men vi anbefaler altid at booke i forvejen for at sikre, at vi har den bil, du har brug for.

Fra økonomiske valgmuligheder til SUV'er og premium biler kan du altid se de tilgængelige muligheder på vores hjemmeside, før du booker. Ved afslutningen af din lejeperiode skal du blot returnere bilen, hvor du hentede den, og så sørger vi for resten for dig.

Billig biludlejning i Tromsø

Er du på udkig efter en prisvenlig biludlejning i Tromsø? Hos Enterprise Rent-A-Car tilbyder vi konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg af køretøjer, der passer til både dine behov og din økonomi.

For en mere overkommelig lejebil, så kig efter vores kompakte og økonomiske muligheder, og husk at priserne svinger med efterspørgslen. Dette betyder, at det er en god idé at booke i forvejen for at sikre dig den bedste pris.

Erhvervsbiludlejning i Tromsø

Hos Enterprise har vi mange års erfaring med at arbejde sammen med erhvervskunder, både i Norge og på globalt plan. Vi har leveret lejebiler til nogle af verdens største virksomheder og hjælper også mindre virksomheder med at komme ud at køre. Uanset om du besøger til en konference, forretningsmøde eller en anden erhvervsbegivenhed, tilbyder Enterprise en brugervenlig løsning skræddersyet til dine behov.

Med en varieret flåde af lejebiler, herunder luksussedaner, SUV'er og økonomiske kompakte biler, sikrer vi komfort og pålidelighed for enhver forretningsrejsende. Vores dedikerede salgsteam tilbyder personlig assistance, fra reservation til aflevering, hvilket sikrer en problemfri oplevelse.

Med en afhentningsplacering direkte ved Tromsø Lufthavn tilbyder Enterprise biludlejningskontoret fleksibilitet og bekvemmelighed, så du kan fokusere på din forretning uden at bekymre dig om transport.

Færdselsinformation i Tromsø

Hold øje med skiltning, der angiver parkeringsrestriktioner eller tidsbegrænsninger. Nogle veje i Tromsø og omegn kan kræve vejafgift eller trængselsafgifter.

Sørg for at tjekke for eventuelle gældende gebyrer og betalingsmetoder, før du kører gennem disse områder eller krydser tunneller, da du selv skal dække disse gebyrer.

I vintermånederne skal du være forberedt på sne- og isglatte vejforhold. Vi vil dog sørge for, at dit køretøj er udstyret med passende dæk, så du sikkert kan køre, når du udforsker Tromsø.

Ting at lave i Tromsø

Gå på et uforglemmeligt eventyr i Tromsø med friheden af en lejebil. Udforsk de smukke landskaber i den arktisk cirkel og find de skjulte perler, som denne livlige region har at byde på.

Gå ikke glip af det berømte ishavskatedral og udforsk regionens historie på Polar Museet. Byen er også kendt som et af de bedste steder i Europa at se nordlyset, som typisk kan ses fra september til april.

For at få den fulde arktiske oplevelse må du ikke gå glip af en krydstogttur langs de naturskønne fjorde, hvor du måske med held kan se hvaler. Med en lejebil som din pålidelige ledsager er mulighederne uendelige i Tromsø.

Dagsture fra Tromsø

Oplev vidunderne udenfor Tromsø, der tilbyder dig en arktis naturlig skønhed. Fra jagten på det grønne nordlys til spændende dyrelivssafarier. Der er et væld af oplevelser, der venter bare en kort køretur væk.

Udforsk de barske landskaber i Lyngsalperne, hvor majestætiske tinder og krystalklare fjorde byder på betagende udsigter ved hver en drejning. For en smag af autentisk samisk kultur, tag på eventyr til Tromsøs omkringliggende landsbyer, hvor du kan deltage i rensdyrslædekørsel og lære om oprindelige traditioner førstehånds.

Uanset om du søger adrenalinsusende eventyr eller fredelige tilflugtssteder, fungerer Tromsø som den perfekte region til en uforglemmelig arktisk rejse.

Ofte stillede spørgsmål

 

Skal jeg betale depositum, når jeg lejer bil?

Nej, Når du lejer bilen hos os, betaler du ikke et depositum. Vi spærrer blot et beløb på dit kreditkort. Beløbet bliver frigivet igen, når du afleverer bilen, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

 

Skal jeg have et kreditkort for at booke en bil?

Vi tager imod Mastercard, American Express, Visa og Diners Club. Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer debetkort - heller ikke Mastercard Debet. Du kan ikke betale med kontanter, da der som udgangspunkt spærres NOK 5.000 oven i lejeprisen på dit kreditkort, som du får adgang til igen når bilen afleveres tilbage.

 

Hvor gammel skal jeg være for at leje bil hos Enterprise?

Du skal være mindst 18 år gammel og have haft kørekort i mindst et år. Alle bilister mellem 18 og 25 år skal betale et gebyr for unge bilister på NOK 100 inkl. moms pr. dag, maks. NOK 1.000 pr. leje. 

 

Hvordan er lejebilen forsikret?

I Norge er lejebilen altid forsikret med de lovpligtige forsikringer og omfatter kasko- og ansvarsforsikring. Forsikringerne dækker udgifter til skadeomkostninger med en selvrisiko på NOK 5.000 pr. skade i henhold til lejeaftalen.

 

Kan jeg selv bestemme bilmodel?

Nej desværre ikke. Vi skifter ofte ud i vores flåde for at sikre, at vores biler altid er nye, derfor kan vi ikke love en bestemt model. Vores biler lejes dog altid efter størrelse, så uanset hvilken bil du bestiller online, vil du modtage en bil i en sammenlignelig størrelse.