Biludlejning i Billund

Velkommen til Enterprise biludlejning i Billund. Uanset om du har brug for en billeje til en forretningsrejse, eller planlægger en rejse med din familie, kan du hente din lejebil direkte fra Billund lufthavn.

Billund er verdensberømt for at være fødestedet for LEGO og verdens første Legoland-park, men byder på så meget mere.

Forkæl dig selv med det danske køkken, eller udforsk den nærliggende natur eller tag en køretur til Vadehavet, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Book en bil

  

Planer om en tur til Billund?

Biludlejning i Billund Lufthavn

Vores udlejningsstation er direkte i Billund Lufthavn, så der er ikke brug for shuttlebus. Du skal blot følge skiltene til biludlejningsområdet ankomsten, og så finder du vores skranke. Vi har en bred flåde af lejebiler, fra økonomiske muligheder til de korte firmature, samt SUV'er, der passer til hele familien. Når du er klar til at aflevere din lejebil, skal du bare aflevere køretøjet og nøglerne ved vores skranke i lufthavnen.

Erhvervsleje i Billund

Uanset om du skal besøge en konference, til et forretningsmøde eller et andet firmaarrangement, har vi en problemfri løsning, skræddersyet til dine behov. Med en stor flåde af køretøjer, inklusive luksus modeller, rummelige SUV'er og økonomiske kompakte lejebiler, sikrer vi komfort, pålidelighed og stil for enhver forretningsrejsende. Vores team giver personlig assistance, fra reservation til aflevering, hvilket sikrer en problemfri oplevelse.

Med en udlejningsstation direkte i Billund Lufthavn tilbyder Enterprise biludlejning fleksibilitet og bekvemmelighed, så du kan fokusere på din virksomhed uden at skulle bekymre dig om transport.

Billig lejebil i Billund

Leder du efter billige biludlejningsmuligheder fra Billund Lufthavn? Hos Enterprise Rent-A-Car tilbyder vi konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg af køretøjer, der passer til dine behov og dit budget.

Varevogne til leje i Billund

Mangler du en varebil til weekenden eller længere? Uanset om du skal flytte og har brug for ekstra plads, eller har brug for en erstatningsvogn til din virksomhed, så har vi en løsning, der passer til dine behov. Med konkurrencedygtige priser og et udvalg af størrelser hjælper vi dig gerne på vej.

Hvad kan man se i Billund?

Der er masser at opleve i Billund. Du kan besøge det ikoniske LEGOLAND®, et paradis for familier med spændende forlystelser, samt LEGO®-udstillinger og oplevelser.

I kan også besøge Lalandia Aquadome, hvor vandrutsjebaner, pools og afslapning venter. Udforsk luftfartens historie på HC Andersen Lufthavns Museum, eller forkæl dig selv med shopping i Billund Shopping Center.

Med sine naturskønne parker, charmerende gader og pulserende atmosfære lover Billund uforglemmelige oplevelser for rejsende i alle aldre. Planlæg din rejse i dag, og kom ud og oplev Billand og region Syddanmark.

Dagsture fra Billund

Med sin centrale beliggenhed i Jylland er Billund det perfekte udgangspunkt for flere dagsture for at opleve Danmark.

Rejs gennem det fantastiske danske landskab til vadehavet, eller besøg den historiske by Ribe, som er en af Danmarks ældste byer.

Du kan også tage forbi kystbyen Vejle, som ligger mellem skoven og fjorden, og er kendt for udendørs eventyr og arkitektur.

Alternativt kan du køre til Århus, Danmarks næststørste by, hvis en storbyferie er mere dig.

Ofte stillede spørgsmål

 

Skal jeg betale depositum, når jeg lejer bil?

Nej, Når du lejer bilen hos os, betaler du ikke et depositum. Vi spærrer blot et beløb på dit kreditkort. Beløbet bliver frigivet igen, når du afleverer bilen, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

 

Skal jeg have et kreditkort for at booke en bil?

Danmark kan du bruge Visa/Dankort og de mest almindelige kreditkort. Vi tager imod Mastercard, American Express, Visa og Diners Club. Vær opmærksom på, at vi ikke accepterer debetkort - heller ikke Mastercard Debet. Du kan ikke betale med kontanter, da der som udgangspunkt spærres 5.000 kr. oven i lejeprisen på dit kreditkort, som du får adgang til igen når bilen afleveres tilbage.

 

Hvor gammel skal jeg være for at leje bil hos Enterprise?

I Danmark skal du være minimum 19 år og have haft kørekort i minimum ét år. Er du under 25 år betaler du et ekstra gebyr per dag. 

 

Hvordan er lejebilen forsikret?

I Danmark er lejebilen altid forsikret med alle lovpligtige forsikringer og inkluderer også kasko- og ansvarsforsikring. De dækker udgifter til skadesomkostninger med en selvrisiko på 5.000 kr. pr. skade ud fra de vilkår og betingelser, der står i lejekontrakten. Skal du booke bil i udlandet er bilen også altid forsikret, men selvrisikoen kan variere fra land til land.

 

Kan jeg selv bestemme bilmodel?

Nej desværre ikke. Vi skifter ofte ud i vores flåde for at sikre, at vores biler altid er nye, derfor kan vi ikke love en bestemt model. Vores biler lejes dog altid efter størrelse, så uanset hvilken bil du bestiller online, vil du modtage en bil i en sammenlignelig størrelse.