Trafikforsker: ’Mini-lease ligger godt i tidslommen’

Det nye billeje-koncept Mini-lease passer med sin store fleksibilitet godt til den retning, arbejdsmarkedet går i, mener trafikforsker Niels Agerholm.

København, 6. juni 2018

Tidsbegrænsede stillinger, freelance-opgaver og selvstændige enkeltmandsvirksomheder bliver en stadig større del af landskabet på det danske arbejdsmarked, hvor flere og flere træder ud af det, der tidligere er blevet set som et ’traditionelt arbejde’. Den udvikling sætter andre krav til vores faste udgifter og materielle behov som f.eks. vores brug af bilen.

"Vi er meget skiftende i vores hverdag, især med skiftende arbejde, hvor flere har projektansættelser, og færre har et klassisk arbejde. Derfor er vores behov for en bil også skiftende, forklarer trafikforsker ved Aalborg Universitet Niels Agerholm.

Fremtiden er fleksibilitet

Den udvikling vil firmaet Enterprise Rent-A-Car forsøge at imødekomme med deres nye billeje-koncept mini-lease. Mini-lease er en fusion mellem klassisk billeje og leasing. En mere fleksibel leasing-aftale, hvor du efter den første måned kan opsige din bil fra dag til dag uden binding og udbetaling. Priserne svarer alt i alt til de klassiske leasing-aftaler, da al forsikring er inkluderet i prisen, det samme er udgifter til service eller grøn ejerafgift. Skal du have en økonomi-størrelse bil såsom en Ford Fiesta eller en Volkswagen Polo koster den 3.695 kr om måneden.

"Vi oplever en stigende efterspørgsel efter en mere fleksibel løsning inden for transport. Folk vil have mere frihed og adgang til et køretøj på mange forskellige måder, der kan være et alternativ eller supplement til det at eje en bil på traditionel vis. Specielt vores Mini-Lease-koncept har stor efterspørgsel. Det tiltaler folk, at du modsat normal leasing ikke er bundet, og at alt er inkluderet i prisen. Det giver overblik i et lidt uoverskueligt bilmarked,” udtaler direktør i Enterprise Rent-A-Car Tony Woolrych.

Trafikforsker Niels Agerholm tror på, at netop konceptet med mini-lease kan passe godt til fremtidens arbejdsmarked:

"Mini-lease ligger rigtig godt i tidslommen lige nu. Det hele skal være meget fleksibelt, hvor flere og flere træder uden for det, vi ser som traditionelt arbejde. Jeg tror, der vil komme meget mere af den slags i fremtiden, fastslår trafikforsker Niels Agerholm.

Firmaet Enterprise Rent-A-Car, der tilbyder mini-lease, har afdelinger i Svendborg, Odense, Fredericia, Esbjerg, Billund, Silkeborg, Viborg, Aarhus, Aalborg og København.

Om Mini-Lease

Også kaldet korttidsleasing eller langtidsleje. Fleksibel leasingform, hvor du kun er bundet af din bil 1 måned. Modsat almindelig privatleasing, så er der forsikring og ejerafgift inkluderet i prisen.

Pris Starter hos Enterprise Rent-A-Car ved 3.295,-/md for en Økonomi-størrelse, som er en Volkswagen UP! eller lignende. Ofte er der kampagner, hvor priserne starter på under 3000,- per måned.

Kontaktinfo:

Anders Hastrup Knudsen, presseansvarlig – ankd@ehiglobal.dk

Hjemmeside: www.mini-lease.nu

Mini-Lease passer perfekt til en omskiftelig hverdag og et omskifteligt arbejdsliv.