Enterprise Rent-A-Car Danmark fylder 4 år

På disse 4 år har Enterprise åbnet 12 udlejningsstationer i Danmark og ansat 100 medarbejdere. Sidste år lejede firmaet over 50.000 biler ud. Flere af Danmarks største virksomheder har valgt Enterprise Rent-A-Car, som deres globale samarbejdspartner på mobilitetsløsninger.

København, 17. februar 2019

Enterprise i Danmark er franchise, som er ejet af Nordania Finans A/S og Semler A/S. To store virksomheder der med mange års erfaring er dybt forankret i det danske bilmarked. Dette store know-how aktiveres godt i Enterprise, og har skabt grundlaget for den vækst franchiset har haft i Danmark. De fleste konkurrenter på det danske marked er er udenlandsk ejet, og har således ikke altid de samme muligheder på det danske marked.

Den globale virksomhed Enterprise Rent-A-Car er verdens største biludlejer. Virksomheden har samlet set mere end 11.000 udlejningsstationer, og er tilstede i flere end 85 lande verden over med en flåde på over 2 millioner biler.

Siden Enterprise åbnede i Danmark 17. februar 2015, har virksomheden opnået en yderst fornuftig vækst. Væksten er skabt gennem et unikt fokus på service i hele virksomheden, med udgangspunkt i grundlæggeren Jack Taylors statement: ”Take care of your customers and employees first, and profits will follow”. Dette statement efterleves af ledelsen i virksomheden, med henblik på at glade medarbejdere giver glade kunder. De udførte tilfredshedsmålinger bekræfter denne antagelse, hvor Enterprise Danmark scorer højt på både Trustpilot og på interne målinger.

Enterprise har udover almindelig biludlejning introduceret et leasing-koncept til private og et til erhverv. Begge med fokus på fleksibilitet og muligheden for at skifte bil efter behov. I indeværende år vil Enterprise Danmark stå for etablering af Enterprise-brandet til Norge og Sverige. Først og fremmest med åbning udlejningskontor i hovedstædernes primære lufthavne, henholdsvis Gardemoen og Arlanda.

Som en konsekvens af åbningen i de 2 andre lande, er der lavet en ny organisation. Tony Woolrych er Skandinavisk CEO og Per Markussen er blevet ansvarlig for salget i de 3 lande. Nikolaj Lagoni er udnævnt til Country Manager for Danmark, mens Ole Grønvold er blevet ansat som Country Manager for Norge og Sverige.

Kontaktinfo:

Anders Hastrup Knudsen, presseansvarlig – ankd@ehiglobal.dk

Hjemmesider: www.enterprise.dk www.mini-lease.nu