Pressemeddelelse: Verdens største biludlejer åbner i Sverige

Verdens største biludlejningsselskab, Enterprise Rent-A-Car, slår den 4. juni dørene op hos vores naboer i Sverige. I første omgang åbner Enterprise i Arlanda Lufthavn i Stockholm.  Udover Enterprise vil koncernens to andre brands, Alamo og National, også være tilgængelige i lufthavnen. 

København, 1. juni 2019

Det er det danske selskab Shared Mobility A/S, der også star bag de tre brands i Danmark, som har indgået en aftale med Enterprise Holdings om at åbne op i Sverige. Det er Enterprises strategi at være massivt til stede i hele Europa med solide partnere, der deler deres ambition om at have de i særklasse mest tilfredse kunder. Shared Mobility spiller en central rolle i denne plan, da de fremadrettet også skal stå for biludlejning af de tre brands i Norge.

Enterprise starter med at åbne den vigtige station i hovedstadens lufthavn, Arlanda. Over de næste år vil der blive åbnet yderligere stationer rundt i landet. Lufthavns-lokationen kommer til at spille en central rolle i det nordiske og europæiske netværk af biludlejningsstationer, og både turister og forretningsrejsende, der skal til Stockholm, kan nu se frem til at nyde godt af Enterprises varemærke - prisvindende kundeservice til en god pris.

Ole Grønvold, der er Country Manager i Sverige, ser frem til åbningen: “Jeg er stolt over at være den del af en organisation, der har haft en så succesfuld start i Danmark, og jeg glæder mig til at føre den ekspertise og unikke kundeservice-kultur videre til Sverige”.

“Vores nye station i Arlanda oplever allerede stor efterspørgsel fra kunder i Norden, men også fra England, Frankrig, Tyskland, Spanien og ikke mindst fra Enterprises hjemland, Amerika. Jeg kan virkeligt mærke, at vi er en del af en stor velkendt, global organisation med et fantastisk ry, og jeg er meget ydmyg over at skulle videreføre både den amerikanske og danske arv heroppe.

Fra Enterprise Holdings ser man også frem til at udvide samarbejdet til også at gælde Sverige.

”Det er essentielt for os at kunne tilbyde en god billeje-løsning til folk, der bor, arbejder og rejser på tværs af Europa. Sverige er et vigtigt og voksende marked, og vi skal selvfølgelig være der, hvor vores kunder er, og vi er utroligt glade for, at det netop der Shared Mobility med deres fornemme track record fra Danmark, der er vores partner her, ” udtaler Peter A Smith, Vice President of Global Franchising, i Enterprise Holdings.

Om Enterprise Holdings

Enterprise Holdings har base i St. Louis i USA og er det største biludlejningsselskab i verden. Enterprise har mere end 10.000 udlejningskontorer verden over. I den senere tid har de hastigt ekspanderet virksomheden til lufthavne og andre transport-knudepunkter på hele kloden, og de er nu til stede i 90 lande globalt.

National Car Rental og Alamo Rent A Car er også en del af Enterprise-familien og sammen med Enterprise Fleet Management, kan Enterprise Holdings tilbyde en komplet transportløsning, der inkluderer billeje, delebiler, lastbiludlejning, fleet management og bilsalg. Enterprise Holdings havde i 2018 en omsætning på 24,2 mia. dollars, over 100.000 ansatte og håndterede en flåde på mere en 2 mio. køretøjer. Enterprise Holdings er det største biludlejningsselskab målt på omsætning, flåde og antal ansatte.

Om Shared Mobility A/S

Shared Mobility opererer som franchise-tager på Enterprise, National and Alamo i Danmark, Sverige og snart også Norge. Bag virksomheden står to signifikante spillere I den danske transportbranche med stor viden om biler og mobilitet. De to ejere er Nordania Leasing – Danmarks største leasingselskab – og Semler Gruppen, der er importør og forhandler af bl.a. Volkswagen, Audi, Skoda og Seat i Danmark.

Shared Mobility åbnede sin første gang dørene i Kastrup i februar 2015 og har nu 13 stationer fordelt over hele landet. Biludlejningsselskabet er siden starten allerede blevet blandt landets største biludlejere og har haft en imponerende vækst siden starten for kun fire år siden. Alene sidste år blev det til over 50.000 biludlejninger Danmark. På trods af den hurtige vækst er Enterprise Danmarks mest populære landsdækkende biludlejningsselskab ifølge Trustpilot.

Kontaktinfo:

Ole Grønvold Country Manager Sweden oleg@ehiglobal.dk

  • 47 90 99 00 81

Anders Hastrup Knudsen, presseansvarlig - ankd@ehiglobal.dk

Hjemmesider: www.enterprise.se