Enterprise Rent-A-Car kåret til Børsen Gazelle 2020

Siden Enterprise åbnede i 2015 med 20 biler i Kastrup Lufthavn, er virksomheden vokset, ja, med Gazelle-fart i Danmark. Over 70.000 udlejninger blev det til sidste år og en samlet flåde på over 2000 biler. 

Den danske del af verdens største biludlejer har haft fuld fart på væksten siden opstarten for godt fem år siden. I dag er der åbnet for lokationer i alle de større lufthavne, og Enterprise er til stede på i alt 12 lokationer i Danmark.

Hastigheden på den vækst har nu kastet den eftertragtede titlen af Børsen Gazelle af sig. At blive udråbt til Gazelle kræver en meget stor vækst og et positivt resultat over en 4-årige periode.

”Vi har fra starten været meget ambitiøse og ville hurtigt ind og sætte vores præg på markedet. Og med dygtige kollegaer, skarpe priser og ikke mindst et kompromisløst fokus på tilfredse kunder lykkedes det os relativt hurtigt at komme op og bide skeer med de etablerede brands i Danmark,” lyder forklaringen fra landechef, Nikolaj Lagoni.

Motivation i en udfordrende tid

Corona har ramt rigtigt mange brancher, og biludlejning er absolut ikke gået fri.

”Vi må jo være ærlige og sige, at det ikke bliver i år, at vi slår nye vækstrekorder. Men det er stadig en stor anerkendelse at få Gazelle-prisen, og den viser, at vi har gjort en masse ting rigtigt indtil nu, og vi har opnået en stor skare af trofaste kunder på kort tid”, udtaler den erfarne udlejningschef og fortsætter:

”Læringskurven for os har været stejl siden opstarten. Og Corona har blot været en fremkaldervæske til, at vi for alvor har taget skridtet fra at være en traditionel biludlejer til nu at drive en moderne mobilitetsvirksomhed, hvor vi i lige så høj grad som lufthavnsudlejning også hjælper virksomheder og private med fleksible transportløsninger”.

Siden opstarten har virksomheden bag Enterprise i Danmark også åbnet op i Norge og Sverige.

Børsel Gazelle bliver hvert år uddelt til de danske virksomheder med størst vækst. De bliver alle fejret den 10. december i et stort digitalt show.

Stolt CEO, Tony Woolrych, og landechef i Danmark, Nikolaj Lagoni, med det håndgribelige bevis for, at der har været godt gang i hjulene hos Enterprise siden åbningen i 2015.