Sæsontilbud


Find de bedst mulige priser med Enterprise, uanset hvor i verden du skal hen!

10 % rabat på ture i sidste øjeblik

Leder du efter en tur i sidste øjeblik for at udforske Europas skønhed eller det eksotiske Mellemøsten? Så behøver du ikke lede længere! Med vores tilbud kan du komme ud på landevejen og opdage alt, hvad Enterprise har at byde på. Med vores omfattende udvalg af køretøjer, herunder mellemstore biler, SUV'er og luksusmodeller, er du sikker på at finde den rigtige bil til dine behov.

 

Vi tilbyder dig 10 % rabat på billeje i perioden 17. april – 31. maj i 25 lande, så du kan spare endnu mere på din ferie! Så hvorfor vente?

 

Bestil nu, og benyt dig af dette fantastiske tilbud, før det er for sent. Med vores nemme bestillingsproces og fremragende kundeservice kan du slappe af og nyde din tur i gode hænder. 

List of Participating Countries

Europe

Albania

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Denmark

Greece

Iceland

Italy

Kosovo

Montenegro

North Macedonia

Poland

Portugal

Romania

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey

The Middle East

UAE

Israel

Saudi

Oman

Qatar

 

Vilkår og betingelser

 

 1. Dette tilbud giver dig kun 10 % rabat på lejeprisen for basiskøretøjer [baseret på de bedste daglige udlejningspriser på reservationstidspunktet] i hele lejeperioden for din køretøjsreservation (Lejeperioden).
 2. Dette tilbud gælder på deltagende Enterprise Rent-A-Car-udlejningssteder i De Forenede Arabiske Emirater, Israel, Østrig, Saudi-Arabien, Oman, Qatar, Danmark, Sverige, Island, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Grækenland, Kroatien, Nordmakedonien, Rumænien, Slovenien, Schweiz, Kosovo, Albanien, Montenegro, Cypern, Polen, Portugal, Tyrkiet og Italien.
 3. Dette tilbud gælder for alle reservationer foretaget mellem 17. april og 31. maj samt udlejningsperioder mellem 17. april og 31. maj for udlejningsperioder, der ikke overstiger 28 dage. 
 4. Dette tilbud gælder for alle køretøjsklasser, der er tilgængelige på reservationstidspunktet.
 5. Alle chauffører skal opfylde alderskravene i det land, hvor lejebilen afhentes. Politikker for alder varierer afhængigt af afhentningsland, og vil kunne læses under reservation online
 6. Medmindre andet er angivet, gælder dette tilbud ikke i forbindelse med eventuelle ekstra gebyrer, herunder valgfri selvrisiko, gebyr for envejsleje, brændstofafgifter, gebyr for ekstra chauffør og ung chauffør, leje af ekstra genstande, herunder, men ikke begrænset til, autostole, snekæder, tagbagagebærere og navigation. 
 7. Afhentnings- og afleveringsservice er underlagt geografiske restriktioner. Kontakt din biludlejningsafdeling for yderligere oplysninger. 
 8. Du har ret til at annullere reservationen på et hvilket som helst tidspunkt helt op til lejeperiodens begyndelse uden ekstra omkostninger. Hvis du ikke skal bruge reservationen alligevel, vil vi bede dig om at annullere reservationen inden lejeperioden.
 9. Dette tilbud er afhængigt af køretøjernes tilgængelighed og kan ikke anvendes i forbindelse med andre kampagner, tilbud, rabatter samt tidligere eller eksisterende reservationer. 
 10. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser er et supplement til og erstatter ikke vilkårene i aftalen i forbindelse med din leje, som indeholder vigtige bestemmelser vedrørende leje af et køretøj, og som fortsat gælder fuldt ud for udlejningen. 
 11. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser samt enhver tvist eller ethvert krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med disse, er underlagt britisk lovgivning. Hvis du er bosiddende i den Europæiske Union, kan du anlægge sag i forbindelse med dette tilbud og disse vilkår og betingelser enten ved de britiske domstole eller ved domstolene i den EU-medlemsstat, hvor du er bosiddende.
 12. Som forbruger vil du være omfattet af eventuelle obligatoriske bestemmelser i lovgivningen i det land, hvor du er bosiddende.  Intet i disse vilkår og betingelser, herunder ovenstående afsnit, påvirker dine rettigheder som forbruger til at stole på sådanne obligatoriske bestemmelser i lokal lovgivning.
 13. Det anbefales på det kraftigste, at du gør dig bekendt med lokale trafikregler på din destination i udlejningslandet. Yderligere oplysninger for lande i den Europæiske Union findes på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14. Denne kampagne køres af Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB