Sæsontilbud


Find de bedst mulige priser med Enterprise, uanset hvor i verden du skal hen!

10% rabat på vinterens vidundere

Oplev vinterens vidundere: Book din udflugt med Enterprise og spar 10%!

 

Med dette tilbud kan du komme ud på de åbne veje og opdage alt, hvad Enterprise har at tilbyde. Med vores store udvalg af køretøjer, inklusive kompakte biler, SUV'er og luksus modeller, er du garanteret at finde præcis den bil, der passer til dine behov. Vi tilbyder dig 10% rabat på billeje mellem 1. november - 14. december i 42 lande, så du kan spare endnu mere på din ferie! Så Hvad venter du på?

 

Book nu for at bruge dette fantastiske tilbud, før det er for sent. Med vores nemme booking proces og fremragende kundeservice kan du slappe af og nyde din tur, vel vidende at du er i gode hænder.

Liste over deltagende lande

Albanien

Armenien

Bulgarien

Cypern

Danmark

Egypten

Estland

Færøerne

Finland

Georgien

Grækenland

Holland

Island

Italien

Jordan

Kosovo

Korsika Nord

Korsika Syd

Kroatien

Letland

Litauen

Luxembourg

Malta

Marokko

Montenegro

Nord Makedonien

Norge

Oman

Polen

Qatar

Rumænien

Saudi-Arabien

Schweiz

Serbien

Slovenien

Sverige

Sydafrika

Tyrkiet

UAE

Ungarn

Østrig

Vinter Tilbud Betingelser & vilkår

 

 1. Dette tilbud giver dig ret til 10% rabat på den grundlæggende billeje pris [Baseret på hjemmesidens bedste daglige lejepriser på booking tidspunktet] for varigheden af din billeje reservation (lejeperiode).
 2. Dette tilbud er tilgængeligt på deltagende Enterprise Rent-A-Car-steder i Albanien, Armenien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Egypten, Estland, Færøerne, Finland, Georgien, Grækenland, Holland, Island, Israel, Italien, Jordan, Kosovo, Korsika Nord, Korsika Syd, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Marokko, Montenegro, Nord Makedonien, Norge, Oman, Polen, Qatar, Rumænien, Saudi-Arabien, Schweiz, Serbien, Slovenien, Sverige, Sydafrika, Tyrkiet, UAE, Ungarn, Østrig.
 3. Dette tilbud gælder for alle reservationer foretaget mellem 16. september og 14. december og lejeperioder mellem 1. november og 14. december og gælder ikke for lejeperioder, der overstiger 28 dage.
 4. Dette tilbud gælder for alle køretøjsklasser, der er tilgængelige på booking tidspunktet.
 5. Alle chauffører skal opfylde de minimumsalderkrav, der gælder for afhentningslandet. Dette kan variere efter afhentningsland og du kan læse mere om dette online.
 6. Medmindre andet er angivet, gælder dette tilbud ikke for eventuelle ekstra gebyrer inklusive valgfri selvrisiko afkald, envejsleje gebyrer, brændstof gebyrer, ekstra chauffør og unge chauffør gebyrer, leje af ekstra genstande inklusive, men ikke begrænset til børnesæder, snekæder, tagbøjler og GPS.
 7. Afhentnings- og afleveringsservice er underlagt geografiske begrænsninger. Kontakt din udlejningsafdeling for flere detaljer.
 8. Du har ret til at annullere reservationen når som helst op til lejeperiodens begyndelse uden bøder. Hvis du ikke længere har brug for reservationen, anmoder vi om, at du annullerer reservationen før lejeperioden.
 9. Dette tilbud er underlagt tilgængeligheden af køretøjer og må ikke bruges sammen med et andet kampagnetilbud, discount tidligere eller eksisterende reservationer.
 10. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser er et tillæg til og erstatter ikke eventuelle vilkår for aftalen i forhold til din udlejning, som indeholder vigtige bestemmelser vedrørende leje af ethvert køretøj og som fortsat gælder fuldt ud for lejen.
 11. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser og de krav, der opstår ud af eller i forbindelse med dem, er underlagt britisk lov. Hvis du er bosiddende i Den Europæiske Union, kan du indbringe retssager vedrørende dette tilbud og disse vilkår og betingelser i enten britiske domstole eller domstolene i den europæiske unions medlemsstat, hvor du er bosiddende.
 12. Som forbruger falder du under de eventuelle obligatoriske bestemmelser i lovgivningen i det land, hvor du er bosat. Intet i disse vilkår og betingelser, inklusive ovenstående afsnit, påvirker dine rettigheder som forbruger til at stole på sådanne obligatoriske bestemmelser i lokal lov.
 13. Du anbefales kraftigt at gøre dig bekendt med lokale trafikregler i dit billeje-land. Yderligere oplysninger kan findes for lande i Den Europæiske Union på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14. Denne kampagne tilbydes af Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB.