Sæsontilbud


Find de bedst mulige priser med Enterprise, uanset hvor i verden du skal hen!

Udforsk verden

Klar at begå dig ud på dit næste store eventyr? Så har vi et tilbud til dig! Lige nu har vi et eksklusivt tilbud med 10% på billeje i en række lande verden over. 

 

Hvorfor nøjes med det almindelige, når du kan opleve det ekstraordinære?

 

Uanset om du længes efter solen i Grækenland, charmerende gader i Italien, eller det fantastiske landskab i New Zealand, så har vi en bil til enhver slags rejse.

 

Grib muligheden for at udforske, opdage og skabe uforglemmelige minder med vores uovertrufne tilbud på billeje.

 

Vores omfattende udvalg af køretøjer, inklusive kompakte biler, SUV'er og luksusmodeller betyder, at du kan være sikker på at finde den rigtige bil, der passer til dine behov.

 

Book i dag og drag fordel af dette tilbud fra 22. marts til 31. maj i 75 lande.

 

Dit næste eventyr venter – book nu, og lad dit livs roadtrip begynde!

Liste over deltagende lande

Albanien

Argentina

Armenien

Aruba

Østrig

Barbados

Belgien

Belize

Bonaire

Bosnien-Hercegovina

Bulgarien

Caymanøerne

Chile

Colombia

Costa Rica

Kroatien

Curacao

Cypern

Tjekkiet

Danmark

Dominikanske republik

Ecuador

Egypten

El Salvador

Estland

Færøene

Finland

Georgien

Grækenland

Grenada

Guatemala

Guyana

Honduras

Ungarn

Island

Italien

Jamaica

Jordan

Kosovo

Letland

Litauen

Luxembourg

Malta

Mexico

Montenegro

Marokko

Holland

New Zealand

Nicaragua

Nordmakedonien

Norge

Oman

Panama

Paraguay

Peru

Polen

Portugal

Qatar

Rumænien

Saudi Arabien

Serbien

Slovakiet

Slovenien

Sydafrika

St Maarten

St. Barths

Surinam

Sverige

Schweiz

Tortola

Trinidad og Tobago

Tyrkiet

Forenede Arabiske Emirater

Uruguay

De Amerikanske Jomfruøer

Vilkår og betingelser

 1. Dette tilbud giver dig kun ret til en rabat på 10 % i rabat på basis billejeprisen [Baseret på hjemmesidens bedste daglige lejepriser lavet på reservations tidspunktet] i hele din biludlejnings reservation (Lejeperiode).

 2. Dette tilbud er tilgængeligt på deltagende Enterprise Rent-A-Car-lokationer i Albanien, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Barbados, Belgien, Belize, Bonaire, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Caymanøerne, Chile, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Curacao, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Egypten, El Salvador, Estland, Færøerne, Finland, Georgien, Grækenland, Grenada, Guatemala, Guyana, Honduras, Ungarn, Island, Italien, Jamaica, Jordan, Kosovo, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Mexico, Montenegro, Marokko, Holland, New Zealand, Nicaragua, Nord Makedonien, Norge, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Qatar, Rumænien, Saudi-Arabien, Serbien, Slovakiet, Slovenien , Sydafrika, St. Maarten, St. Barths, Surinam, Sverige, Schweiz, Tortola, Trinidad & Tobago, Tyrkiet, UAE, Uruguay, De amerikanske Jomfruøer.

 3. Dette tilbud gælder for alle reservationer foretaget mellem 22. marts og 31. maj og lejeperioder mellem 1. april – 14. juli og gælder ikke for lejeperioder på mere end 28 dage.

 4. Dette tilbud gælder for alle køretøjsklasser, der er tilgængelige på reservations tidspunktet.

 5. Alle chauffører skal opfylde minimums alderskravene for det lejede afhentningsland. Alderspolitikkerne varierer afhængigt af afhentningslandet og vil være tilgængelige for dig at læse på tidspunktet for booking online

 6. Medmindre andet er angivet, gælder dette tilbud ikke for yderligere gebyrer, herunder valgfri fritagelse for selvrisiko, envejsleje, brændstofafgifter, afgifter på ekstra chauffør- og ung chauffør, leje af yderligere genstande, herunder men ikke begrænset til barnesæder, snekæder, tagbøjler og GPS.

 7. Afhentning og aflevering er underlagt geografiske begrænsninger. Kontakt din udlejningsafdeling for flere detaljer.
 8. Du har ret til at annullere reservationen til enhver tid op til lejeperiodens begyndelse uden gebyr. Skulle du ikke længere have brug for reservationen, beder vi dig annullere reservationen inden lejeperioden.

 9. Dette tilbud afhænger af køretøjets tilgængelighed og må ikke bruges sammen med andre kampagnetilbud, nedsatte priser, tidligere eller eksisterende reservationer.
 10. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser er et supplement til og erstatter ikke nogen vilkår i aftalen i forhold til din leje, som indeholder vigtige bestemmelser vedrørende leje af ethvert køretøj, og som fortsat skal gælde fuldt ud for lejen.

 11. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser samt enhver krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med dem, er underlagt engelsk lov. Hvis du er bosat i Europa, kan du anlægge retssager vedrørende dette tilbud og disse vilkår og betingelser ved enten de engelske domstole eller domstolene i det EU-medlemsland, hvor du er bosat.

 12. Som forbruger vil du nyde godt af alle de obligatoriske bestemmelser i loven i det land, hvor du er bosat. Intet i disse vilkår og betingelser, herunder afsnittet ovenfor, påvirker dine rettigheder som forbruger til at stole på sådanne obligatoriske bestemmelser i lokal lovgivning.

 13. Du rådes kraftigt til at sætte dig ind i de lokale trafikregler i dit lejemål. Yderligere information kan findes for lande i Den Europæiske Union på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.html

 14. Dette tilbud tilbydes af Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB.