Sæsontilbud 


Find de bedst mulige priser med Enterprise, uanset hvor i verden du skal hen!

Book i forvejen og lås op for dine vintereventyr med nedsat biludlejning!

Book din biludlejning tidligt og nyd 10% rabat - sikre din bil nu og spar på dit næste eventyr med 10% rabat på biludlejning i forskellige lande over hele verden.

 

Hvorfor nøjes med det almindelige, når du kan udforske det ekstraordinære?

 

Uanset om du længes efter nordlyset i Island, de sneklædte Alper eller de idylliske fjorde i Norge, sikrer vores forskellige udvalg af destinationer, at der er noget for enhver rejsende.

 

Grib muligheden for at udforske, opdage og skabe uforglemmelige minder med vores fantastiske tilbud på biludlejning.

 

Vores omfattende udvalg af køretøjer, inklusive kompakte biler, SUV'er og luksusmodeller, betyder, at du helt sikkert vil finde den rigtige bil, der passer til dine behov.

 

Book i dag og drag fordel af dette tilbud om nedsat biludlejning i 51 lande fra den 1. december til den 28. februar.

 

Dit næste eventyr venter – book nu og lad livets roadtrip begynde!

Liste over deltagende lande

Albanien

Armenien

Belgien

Bosnien-Hercegovina

Bulgarien

Cebu

Cypern

Danmark

Egypten

Estland

Finland

Færøerne

Georgien

Grækenland

Guam

Holland

Island

Italien

Japan

Jordan

Kosovo

Kroatien

Letland

Litauen

Luxembourg

Malta

Marokko

Montenegro

Nicaragua

Nordmakedonien

Norge

Oman

Palau

Polen

Portugal

Qatar

Rumænien

Saipan

Saudi-Arabien

Schweiz

Serbien

Slovakiet

Slovenien

Sverige

Sydafrika

Sydkorea

Tjekkiet

Tyrkiet

UAE

Ungarn

Østrig ​

Vilkår og betingelser

 

 1. Dette tilbud giver dig ret til en rabat på 10% af basisbiludlejningsprisen [baseret på de bedste daglige udlejningspriser på hjemmesiden på tidspunktet for booking] for varigheden af din biludlejningsreservation (lejeperiode).
 2. Dette tilbud er tilgængeligt på deltagende Enterprise Rent-A-Car-lokationer i Albanien, Armenien, Østrig, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Cebu, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Egypten, Estland, Færøerne, Finland, Georgien, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Italien, Japan, Jordan, Kosovo, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Montenegro, Marokko, Holland, Nicaragua, Nordmakedonien, Norge, Oman, Palau, Polen, Portugal, Qatar, Rumænien, Saipan, Saudi-Arabien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater.
 3. Dette tilbud er gyldigt for alle reservationer foretaget mellem 17. juni og 28. februar og lejeperioder mellem 1. december – 28. februar og gælder ikke for lejeperioder, der overstiger 28 dage. Tilbuddet er ikke gyldigt i Australien og New Zealand mellem 28. september og 12. oktober 2024.
 4. Dette tilbud gælder for alle bilklasser, der er tilgængelige på tidspunktet for booking.
 5. Alle chauffører skal opfylde alderskravene for det land, hvor bilen afhentes. Alderspolitikker varierer efter afhentningsland og vil være tilgængelige for dig at læse ved online booking.
 6. Medmindre andet er specificeret, gælder dette tilbud ikke for eventuelle yderligere gebyrer, herunder valgfri selvrisikofrafaldelse, envejslejegebyrer, brændstofgebyrer, yderligere chauffør- og ung-chaufførgebyrer, leje af ekstraudstyr inklusive men ikke begrænset til barnesæder, snekæder, tagbøjler og navigationsudstyr.
 7. Afhentnings- og afleveringsservice er underlagt geografiske begrænsninger. Kontakt din udlejningsafdeling for flere detaljer.
 8. Du har ret til at annullere reservationen når som helst op til starten af lejeperioden uden straf. Hvis du ikke længere har brug for reservationen, beder vi dig annullere reservationen inden lejeperioden.
 9. Dette tilbud er underlagt biltilgængelighed og må ikke bruges i forbindelse med andre kampagnetilbud, nedsatte priser, tidligere eller eksisterende reservationer.
 10. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser er yderligere til, og erstatter ikke nogen vilkår i aftalen i forbindelse med din leje, som indeholder vigtige bestemmelser vedrørende leje af enhver bil og som fortsat skal gælde fuldt ud for leje.
 11. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser, og enhver tvist eller krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med dem, er underlagt engelsk lovgivning. Hvis du er bosiddende i Den Europæiske Union, kan du anlægge retssager vedrørende dette tilbud og disse vilkår og betingelser ved enten de engelske domstole eller domstolene i den medlemsstat i Den Europæiske Union, hvor du er bosat.
 12. Som forbruger vil du drage fordel af eventuelle obligatoriske bestemmelser i lovgivningen i det land, hvor du er bosiddende. Intet i disse vilkår og betingelser, inklusive ovenstående afsnit, påvirker dine rettigheder som forbruger til at påberåbe dig sådanne obligatoriske bestemmelser i lokal lovgivning.
 13. Du rådes kraftigt til at sætte dig ind i de lokale færdselsregler i din lejedestination. Yderligere oplysninger kan findes for lande i Den Europæiske Union på http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14. Denne kampagne tilbydes af Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB.