FAQ - Spørgsmål og svar

Bilen bliver leveret med sommerdæk. Du kan tilkøbe vinterdæk i vinterperioden. 

Det må den person, der står som lejer af bilen samt alle ekstrachauffører, der står i kontrakten. 

Det koster ikke noget at tilføje ekstra chauffører med Corporate Flex. 

Ja, det må du godt. Der er dog enkelte undtagelser med, hvilke lande du må køre i.  

De koster 2,00 kr. + moms per kilometer. 

Nej, vi betaler ikke penge retur for underkørte kilometer. 

Du kontakter Enterprise og aftaler en returdato. Du binder dig kun for én måned, og du kan derefter opsige aftalen med én dags varsel.

Du kontakter Enterprise, så laver vi down- eller upgrade til dig. Det kan du gøre hver måned. 

Der bliver aldrig trukket et depositum på dit betalingskort (med mindre du betaler med et debitkort). Der bliver kun spærret et beløb svarende til 2 måneders leje. Det  bliver frigivet igen, når du afleverer bilen, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

Du skal blot kontakte os, så kan vi oplyse dig beskatningsgrundlaget på præcis den bil, du får. 

Husk, at vores biler har Danmarks laveste beskatningsværdi. 

Du kan godt vælge en faktureringsløsning. Det får du automatisk, hvis du bliver erhvervskunde hos os. Det kræver dog kreditgodkendelse af din virksomhed. 

Ja, bilen kan uden problemer leveres og afhentes. 

Vores biler er så nye, at de ikke når at skulle til service. Skulle det ske, at bilen skal på værksted, så stiller vi naturligvis en lignende model til rådighed uden beregning. 

Du har 2.100 km/md, kasko- og tyveriforsikring, grøn ejerafgift, service og reparationer og erstatningsbil samt vejhjælp ved mekanisk nedbrud. 

Enterprise har altid en meget ny bilflåde. Vores biler er sjældent over 6 måneder gamle, så du er altid garanteret en lækker bil med den nyeste teknologi. 

Ja, det kan du godt. Vi tager dog kun imod Dankort som debitkort. 

Er dit betalingskort et VISA/Dankort, vil beløbet for lejen og den ekstra måneds leje blive trukket på din konto. Modsat et kreditkort, hvor vi blot reserverer beløbet. Ved opstart på ny periode, vil et nyt beløb blive trukket. Når du aflevere bilen, bliver beløbet for den ekstra måned tilbageført inden for 2-4 bankdage.