Konkurrence-vilkår

Tak for din interesse i vores #forbisidstestoppested konkurrence! I løbet af de næste 4 måneder vil vi udlodde en weekendbil i Kompakt-klassen (fx VW Golf)  til brug fra torsdag til mandag. 

Bilen skal selv afhentes af vinderen på en af Enterprises stationer i Danmark  i 2021. Vinderen vil blive valgt den sidste dag i hver måned og bliver kontaktet af os direkte gennem Instagram. Vinderen bliver trukket ud fra Enterprises vurdering af det bedste billede . Der bliver valgt én vinder per måned, og du må gerne deltage mere end en gang for at have højere chance for at vinde.

 

For at deltage skal du:

1.      Følge @enterprisedanmark på Instagram

2.      Lægge ud et billede som viser hvad #forbisidstestoppested betyder for dig, samt tagge os i dette billede.

3.      Billedet skal være taget af dig da dette er en del af Instagrams regler. Men du behøver naturligvis ikke være med i billedet.

4.      Vinderen skal være over 19 år og i besiddelse af et gyldigt kørekort. Dermed skal vinderen være bosat i Danmark, da bilen kun kan lejes og bruges i Danmark.

Samtykke
Ved at deltage giver du samtykke til, at vi må dele dit billede på vores Instagram-profil for at annoncere vinderen.

OBS: Denne konkurrence afholdes af Enterprise Rent-a-Car Danmark og har ingen direkte forbindelse eller understøttelse af Instagram.

Vi tager forbehold for, at der kan være udsolgt at biler på en given station.