Guide til billeje

Sådan gør du i 5 simple trin

1. Find din bil

Du finder ud af, hvilken biltype der passer til dit behov. Her vælger du blandt andet hvor mange der skal være plads til i bilen, og hvilken geartype den skal have.

Husk, at du booker biler inden for en bestemt klasse efter den størrelse og de egenskaber, den skal have (fx automatgear). Du kan altså ikke vælge en bestemt model. Vi garanterer dog altid, at vores biler er nye og sikre og har et højt udstyrsniveau. 

Du booker bilen:

a.      På vores hjemmeside

b.      Ved at kontakte os direkte per e- mail eller telefon

Efter du har booket bilen, modtager du en bekræftelse på din e-mail. Husk at tjekke, om afhentningsdato og -tidspunkt passer! 

2. Afhentning

Du ankommer til vores udlejningsstation, hvor vi tager pænt imod dig. Vi er fleksible omkring afhentningstidspunktet, men hvis du bliver meget forsinket, vil vi gerne have besked. Ankommer du i en lufthavn, har du har mulighed for at skrive dit flynummer ind, når du booker din lejebil. 

Alle vores lufthavns-stationer har åbent i weekend og til sent på aftenen, så du bør ikke få problemer med at nå at hente din bil. 

3. Lejekontrakt og forsikring

Vi guider dig gennem forsikringer, så du er helt klar over, hvordan du er dækket i tilfælde af skader. Vi sikrer os, at den reserverede biltype passer til det behov, du har., eller hvis du fx skal have barnesæder med .

Når alt er på plads, spærrer vi et beløb på dit kort, og printer din kontrakt ud.

I FAQ’en kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål omkring forsikring. 

4. Afgang

Vi følger dig ud til dig bil og sikrer, at du er fortrolig med bilens udstyr, da bilerne altid er helt nye og har godt med udstyr. Vi gennemgår også bilen med dig for eksisterende skader, så der ikke opstår tvivl om det ved aflevering. Så er du klar til at køre afsted.

Hvis der opstår spørgsmål i lejeperioden, har vi oplyst dig om et telefonnummer, som du er velkommen til at kontakte os på. Du kan også finde kontaktinformation på både kundeservice og vejhjælp på spejlhængeren, der er i din lejebil. 

5. Aflevering af lejebilen

Du returnerer bilen i vores returområde, hvor den bliver tjekket igennem sammen med dig. Efterfølgende modtager du en e-mail med din kvittering, og vi siger tak for denne gang og på gensyn. 

Tilbage til FAQ