Find den rigtige varebil til dit behov

Vores flåde af køretøjer står til rådighed til daglig, ugentlig eller månedlig leje. Vi har varevogne af høj kvalitet til dig - uanset hvor og hvornår du har brug for dem.Vi tilbyder nye, moderne, brændstofseffektive, og grundigt rengjorte køretøjer.

Med Enterprise har du adgang til vejhjælp døgnet rundt, hvis det er nødvendigt.

Hos os finder du den rigtige lejesbil til dit behov i enhver størrelse, uanset om den skal være lille eller stor.

Lille varebil

Renault Express

eller lignende

Personer: 2 | Kapacitet: 2.3 - 3.3m³ | Automatgear | Anhængertræk
 

Vil passe til enten

√ Vaskemaskine √ Lænestol √ Opvaskemaskine√ Op til 13 mellemstore kasser

Standard varebil

Renault Trafic

eller lignende

Personer: 3 | Kapacitet: op til 11.3m³ | Automatgear |  Anhængertræk
 

Vil passe til enten

√ Op til 45 mellemstore kasser √ En lejlighed med en seng og ejendele

FAQ

Du skal minimum være 19 år og have haft kørekort i minimum ét år. Er du under 25 år, skal du betale et ung-førergebyr på 250 kroner om måneden.

Er der under 25 år kan du desværre ikke tilkøbe Safe Drive forsikring. Heller ikke hvis du kun står som ekstrachauffør.

Gyldigt kørekort med fødselsdato, et kredit kort, et gyldigt CVR nummer hvis varebilen skal bruges til erhverv.

Der bliver trukket et depositum på to måneders leje, når du afhenter bilen. Når du afleverer bilen igen, får du dit depositum retur, såfremt den ikke har skader eller overkørte kilometer.

Du kan betale med Visa/Dankort, Mastercard, America Express, Visa, Diners Club. Vi tager ikke imod debetkort som fx Mastercard Debit. Husk at medbringe det fysiske kreditkort ved afhentning af bilen.

Det må den, der står som lejer af bilen. Det koster 250 kroner per måned per ekstra chauffør. Er du under 25 år, skal du betale et ung-førergebyr på 250 kroner om måneden.

Når du henter en bil hos Enterprise er den altid vasket og grundigt rengjort efter de skrappe standarder i vores Complete Clean Pledge. Derfor forventer vi også, at du afleverer bilen tilbage pæn og ren. Det står også i lejekontrakten.

Afleverer du bilen tilbage, snavset og beskidt, vil du blive pålagt et rengøringsgebyr på 625 kr. Er bilen meget beskidt, eller har du røget i den, så den skal til specialrens hos et eksternt firma, koster det 3750 kroner.

Erhvervsleje af Varevogn

Ønsker du at lease en varevogn til din virksomhed?

Hos Enterprise tilbyder vi konkurrencedygtige priser for leje af varebiler til virksomheder med mulighed for både kort- og langtidsleje. Vores salgsteam er klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige varevogn og vil give dig et konkurrencedygtigt tilbud, der passer til dine behov og dit budget.

Tøv ikke med at kontakte vores team på sales@ehiglobal.dk i dag.