Biludlejning i Esbjerg

Oplysninger om, hvor du kan finde Esbjerg

Udlejningssteder

Tjenester

Leje af en bil hos Esbjerg

Biludlejning i Esbjerg

Din biludlejer i Vestjylland.

På vores udlejningsstation i Esbjerg kan vi fra mandag til torsdag servicere dig med en bil til dit behov. Om du skal bruge en varevogn til at flytte eller en leaset bil til hverdagen, så har Enterprise Rent-A-Car en løsning klar til dig. 

Oplev Esbjerg

Esbjerg er især kendt for byens store havn, der faktisk er en af de største i Danmark. Havnen håndterede 4,5 millioner tons gods i 2018, og er dermed en vigtig erhvervsindgang til Danmark. Esbjerg er med sine 73.000 indbyggere Danmarks femte største by, og byder på en række attraktioner og oplevelser.

Her kan opleves kæmpeskulpturen Mennesket ved Havet, der markerer Esbjergs kommunes 100 års jubilæum i 1994. Skulpturen er 9 meter høj, og ligger ca. 4 km. fra Esbjerg centrum.

Til børn og andre vandhunde byder Esbjerg på Svømmestadion Danmark, der er 10.000 kvm stort. Her kan opleves alt fra børnebassiner til romerske bade. Svømmestadionnet ligger i Esbjerg centrum.

I Esbjerg ligger Vestjyllands største shoppingcenter; Broen Shopping. Her er parkeringsmuligheder, som også kan anvendes i forhold til Esbjergs gågade. Det er altså let at køre helt ind i centrum af Esbjerg og parkere bilen! 

Andet i nærheden

Omkring Esbjerg finder man en masse spændende steder at besøger. I sommerperioden er der især gode muligheder for oplevelser, med Fanø, Rømø og Vadehavet inden for en times kørsel.

Fanø er især kendt for sin dragefestival, der samler folk fra nær og fjern. 5.000 drager er i luften, og generelt er juni en dragemåned på Fanø.

Rømø er kendt for at have nogle af de bedste strande i Europa, især grundet størrelse og badevenlighed. På Sønderstrand kan køres i blokarts og stranden er meget kitesurfing-venlig.

Rømø er en i Nationalpark Vadehavet, som er optaget på UNESCO’s Verdensarvliste. Her tilbydes en masse forskellige aktiviteter for alle. Millioner af trækfugle besøger dog også Vadehavet hvert år.

Hvis blikket vendes mod øst, kan både Legoland og Lalandia i Billund nås på mindre end en time. Der er altså rig mulighed for at kombinere et besøg i Esbjerg med en række omkringliggende seværdigheder. 

Vores mål

Hos Enterprise har vi et simpelt mål. Vi vil give dig den bedste pris og samtidig levere den bedste kundeservice. Vi stræber faktisk efter at overgå dine forventninger. Det gør vi blandt andet ved at give vores medarbejdere frie hænder til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at du får en positiv oplevelse hos os.