Biludlejning i Aarhus

Oplysninger om, hvor du kan finde Aarhus

Udlejningssteder

Tjenester

Leje af en bil hos Aarhus

Biludlejning i Aarhus

Din biludlejer i Smilets By

I efteråret 2018 har Enterprise åbnet en udlejningsstation i Højbjerg lige udenfor Aarhus. Her kan du leje en bil, der passer lige netop dit behov. Det kan være en stor bil til 7 personer, en lille bil til kørsel i byen, eller en varevogn til at flytte. Enterprise tilbyder også leasing herfra, hvis du ønsker at have bilen i en måned eller længere. Send os en mail – eller ring til os, for en snak om dit bilbehov. 

Oplev Aarhus

Aarhus kaldes også for smilets by, og er den næststørste by i Danmark. Aarhus og omegn omfatter en del industri og erhverv, der er lettilgængeligt i bil fra byen.

I Aarhus kan man besøge Den Gamle By, hvor udviklingen i den nyere danmarkshistorie kan opleves. Herudover huser Aarhus et af Nordeuropas største kunstmuseer; ARoS. Museet er mere end 20.000 kvadratmeter stort, spænder over 10 etager og har omkring 1 million besøgende om året. Hvis du er til underholdning i Skandinaviens største musikhus, er Aarhus også et besøg værd for dig. Her ligger nemlig Musikhuset Aarhus, der afholder flere end 1200 arrangementer om året.

Shopping-mulighederne i Aarhus kan imødekomme stort set alle shopping-behov. Aarhus tæller en række stormagasiner samt en gågade med 150 butikker. Når trætheden melder sig, kan Salling ROOFTOP besøges. Terrassen tilbyder et panorama view ud over byen, og byder på en café, en bar og events i løbet af året.

Jyllands største by byder også på et væld af oplevelser inden for gastronomi. Aarhus tæller hele fire Michelin-restauranter, og tilbyder herudover et bredt udvalg af madmarkeder, caféer og hyggelige kaffebarer. 

Andet i nærheden

Omkring Aarhus kan blandt andet opleves Randers Regnskov og Kattegatcentret i Grenaa – begge attraktioner inden for 1 times kørsel.

Hvert år afholdes Skanderborg Festival eller Smukfest i Skanderborg, kun 30 minutters kørsel syd for Aarhus. Festivalen byder på et væld af internationale navne, og har de sidste mange år kunne melde udsolgt på første salgsdato.

For at opleve lidt mere afslappet stemning, kan kursen sættes mod hyggelige Samsø. Især i sommermånederne er feriestemningen høj, og faktisk var Samsø kommune Danmarks mest solbeskinnede i sommeren 2018. Turen fra Aarhus til Samsø tager lidt over 2 timer.

Besøg www.visitaarhus.dk for mere information omkring Aarhus. 

Vores mål

Hos Enterprise har vi et simpelt mål. Vi vil give dig den bedste pris og samtidig levere den bedste kundeservice. Vi stræber faktisk efter at overgå dine forventninger. Det gør vi blandt andet ved at give vores medarbejdere frie hænder til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at du får en positiv oplevelse hos os.