UEFA Europa League-fans – rejsen starter her!

Kalder alle UEFA Europa League-fans! Enterprise Rent-A-Car er her for at hjælpe dig med at følge dit hold på deres rejse i UEFA Europa League – uanset om det er for at se dit hold på hjemmebane eller på udebane, eller om du planlægger helt frem til denne sæsons finale i Baku.

Den officielle kampkalender på UEFA.com kan holde dig opdateret om alt vedrørende UEFA Europa League i hele sæsonen.

UEFA-sponsorreklame

Få 5 % rabat på billeje i hele Europa.


Gør en kamp på en torsdag aften til en lang weekend!

Ligegyldigt om du blot er ved at varme op til kampen, eller du planlægger at blive længere, vil vi gøre vores yderste for at give fans den service, de fortjener. Med vores 5 % rabat på al billeje kan vi måske endda inspirere dig til at forlænge dit ophold lidt. Start din reservation ved at udfylde oplysningerne nedenfor.

Vilkår & betingelser:

Tilbuddet gælder på deltagende Enterprise Rent-A-Car-biludlejningssteder i Europa og Mellemøsten ved billeje, der afsluttes den 1. juni 2021 eller derefter. Kontakt din lokale afdeling for at kontrollere, om udlejningsstedet deltager i dette tilbud, før du foretager din reservation. Dette tilbud giver dig ret til 5 % rabat af den daglige eller ugentlige lejepris på reservationstidspunktet. Priserne varierer efter placering, og oplysninger om priserne kan findes på et Enterprise-website. Yderligere kilometerafgifter kan forekomme, hvis et ubegrænset kilometertal ikke er inkluderet i prisen, afhængigt af afstanden til udlejningsstedet. Der kan forekomme tillægsgebyrer, f.eks. for selvrisikodækning (inkl. tyveridækning), ansvarsdækning og eventuelt for registreringsomkostninger, moms eller skat på varer og tjenesteydelser samt transaktionsgebyrer på kreditkort og betalingskort. For at kunne gøre brug af dette tilbud skal du foretage en reservation 24 timer i forvejen. Tilbuddet gælder for alle bilklasser. Rabatten gælder ikke ved eventuelle ekstraudgifter, som ikke er inkluderet i prisen, som anført ovenfor. Lejeren er ansvarlig for alle ekstraomkostninger, der måtte forekomme, herunder valgfri ekstra risikodækning, benzin, prisen for leje af autostole, tagbagagebærere, GPS osv. Lejeperioden skal være på min. 1 dag og maks. 27 døgn. Tilbuddet gælder ikke for lejeperioder på mere end 28 dage. Alle chauffører skal være fyldt 25 år. 25- til 29-årige kan leje en bil i klasse A til F, en mini-MPV eller en varevogn. Ved alle andre bilklasser skal chaufføren være fyldt 30 år, medmindre det er tilladt ifølge lokal lovgivning. Kundereferencenummer UELFANS på reservationstidspunktet for at sikre, at rabatten er gældende. Tilbuddet er afhængigt af køretøjets tilgængelighed på reservationstidspunktet. De almindelige lejebetingelser er gældende. Der kan gælde andre restriktioner såsom undtagelsesdatoer. Kontakt din lokale biludlejningsafdeling for at få yderligere oplysninger. Dette tilbud kan ikke anvendes i forbindelse med andre kampagner, tilbud, rabatter, tidligere eller eksisterende reservationer. Der kan være geografiske begrænsninger for afhentning og aflevering. Kontakt din lokale biludlejningsafdeling for at få yderligere oplysninger.