Enterprises sponsorat af UEFA Europa League fortsætter med raske skridt

UEFA Europa League har været et fantastisk eventyr indtil videre, hvor Manchester United FC har vundet deres første titel i 2017.

Smut over til den officielle kampkalender på UEFA.com for at holde dig opdateret med UEFA Europa League 2017/18 under hele sæsonen.

TILBUD - SPAR 5%

Tag til kamp torsdag aften og gør det til en forlænget weekend! Uanset om du tager afsted kun for kampen eller om du planlægger at blive længere, vil vi hjælpe dig videre for, at du og andre fans kan få den service i fortjener. Med vores 5% rabat på alle udlejninger af biler, kan vi måske inspirere dig til at blive lidt længere. Book din reservation ved udfylde punkterne til højre.

Påkrævet
Dato og klokkeslæt for afhentning
Påkrævet
Dato og klokkeslæt for aflevering
Påkrævet
ALDER
Vi beder dig oplyse din alder for at få bekræftet, om du er kvalificeret til at leje visse bilklasser. Der kan blive pålagt et gebyr ved chauffører under en vis alder.
Påkrævet
Rabatkode, kunde- eller virksomhedsnummer (valgfrit)
VIRKSOMHEDSPINKODE
Indtast de første tre tegn for din virksomheds navn eller pinkoden for at få adgang til din virksomhedskonto (meddelelse TBD)
Påkrævet
Ikke tilgængelig
Lukket
Aflevering uden for almindelig åbningstid
Vilkår og Betingelser
Tilbuddet gælder for medvirkende Enterprise Rent-A-car kontorer i Europa og Mellemøsten, hvor udlejning begynder d. 1.oktober 2015 eller senere, og slutter d. 6.juni 2018 eller senere. Kontakt den lokale afdeling og tjek om de udbyder tilbuddet, før du booker. Tilbuddet giver dig ret til 5% rabat på den daglige eller ugentlige pris for en bil, når du bestiller. Prisen varierer fra sted til sted, og du kan få mere viden om priserne på Enterprise hjemmesiden. Der kan komme yderligere udgifter på kilometertal, hvis ubegrænset kørsel ikke er inkluderet på udlejningsstedet. Andre yderligere udgifter kan forekomme, som forsikring ved skader eller tyveri, tredjeparts ansvarsforsikring, vejafgift, værditillægsskat eller skat på varer og services og udgifter ved transaktioner på kredit- og debitkort. Lav en reservation 24 timer før, hvis du vil benytte dig af tilbuddet. Tilbuddet gælder alle køretøjer. Rabatten gælder kun på prisen for leje af køretøj og ikke på de yderligere udgifter, som er listet foroven. Lejeren er ansvarlig for alle de yderligere udgifter som kan forekomme, inklusiv valgfri ulykkesforsikring, benzin, leje af barnesæde, tagbagagebærer, navigationsmidler osv. Leje skal minimum vare en 1 dag og maksimum 27 sammenhængende 24-timers dage. Tilbuddet kan ikke anvendes for lejeperiode på over 28 dage. Alle førere skal være 25 år eller ældre. 25-29 årige kan leje A til F-klasses køretøjer, mini MPV eller hvilken som helst lastvogn. Lejeren skal være 30 år eller ældre for at leje andre kørertøjer medmindre andet er tilladt det pågældende sted. Tast reference nummer UELFANS for at få rabatten, når du reserverer. Tilbuddet afhænger af køretøjer til rådighed på tidspunktet for booking. Almindelige kvalifikationer for leje gælder. Andre restriktioner for leje som besvimelser kan forekomme. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte den lokale biludlejningsafdeling. Tilbuddet må ikke anvendes i forbindelse med andre promotions, tilbud, rabatter på pris, tidligere eller allerede eksisterende reservationer. Afhentning og afsætningsservice afhænger af geografiske restriktioner; du kan få flere oplysning ved at kontakte den lokale biludlejningsafdeling.