OM OS

Enterprise Rent-A-Car Danmark byder dig velkommen.

VORES LØFTE TIL DIG
Enestående kundeservice
Siden 1957 har vores kunder været vant til at forvente den allerbedste service hos Enterprise, uanset hvor i verden de har brug for vores assistance.
Service fra beslutningsdygtige medarbejdere
Vores medarbejdere har frie hænder til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at du får en positiv oplevelse hos os.
Mest valuta for pengene
Hele Enterprise-oplevelsen er udviklet til at give dig mest mulig valuta for pengene og altid at overgå dine forventninger.

OM ENTERPRISE

Vi er måske nok de nye i byen, men det er ikke nyt for os at opfylde dine transportbehov.

Selvom Enterprise er en ny virksomhed i Danmark, har vi siden 1957 tilbudt vores service til en stadig større del af verden. I dag er Enterprise den største biludlejningsvirksomhed i verden og har mere end 1,2 millioner biler til udlejning. På trods af vores størrelse er vi dog forblevet en familieejet virksomhed med ét mål – at overgå dine forventninger til service og den valuta, du får for pengene. Prøv os – og oplev, hvordan Enterprise sætter kunderne i første række ... hver gang.

 

"Tag dig først og fremmest godt af dine kunder og medarbejdere, så kommer fortjenesten helt af sig selv."

Dette citat stammer fra Jack Taylor, manden, der grundlagde virksomheden i 1957, og hvis familie stadig i dag er virksomhedens ejere. Denne ene sætning opsummerer opskriften på det, der er grundlaget for vores virksomheds succes i mange årtier. Vi har fokus på de personer, der betyder mest: dig – vores kunde – og de mænd og kvinder, der hver dag arbejder på at levere den allerbedste service til dig.  

Beslutningsdygtige medarbejdere

Vi sørger for, at vores medarbejdere får den oplæring og de kurser, der skal til, for at de kan gøre deres arbejde bedst muligt – og vigtigst af alt sørger vi for, at de har bemyndigelse og frihed til at tage de rette beslutninger. Hvis du har brug for hjælp, eller en fejl skal udbedres, har hver eneste medarbejder frie hænder til at ordne sagen lige på stedet.  

Vores historie

Siden den beskedne begyndelse i 1957 er vores virksomhed vokset fra syv biler, der blev udlejet gennem en bilforhandler i Midtvesten i USA, til verdens største biludlejningsvirksomhed med mere end 1,2 millioner biler til udlejning. 

Men vores mål var ikke at blive den største virksomhed inden for vores branche – vi ønskede ganske enkelt at opfylde vores kunders behov og sikre en førsteklasses service ydet af medarbejdere, der er kompetente og motiverede til at overgå kundernes forventninger.  Det er denne fastholdelse af et enkelt, men altafgørende mål, der har gjort os til den virksomhed, vi er i dag. Vi er glade for at kunne servicere mange millioner kunder hvert eneste år i 67 lande. Uanset om du befinder dig lige ovre på den anden side af gaden eller på den anden side af jorden, lige i nabolaget eller i en lufthavn et sted i verden, så står vi parat til at hjælpe dig.