UEFA Europa League-rabat

Få 5 % rabat på billeje i hele Europa.

Uanset om du er på vej til kampen eller du skal ud på en længere tur, støtter Enterprise Rent-A-Car fans, så deres rejse bliver så enkel som muligt.

  • Rabatten gælder for alle fodboldfans og UEFA Europa League
  • Tilbuddet kan indløses i alle deltagende lufthavne og udlejningssteder i byer i Europa
  • Gælder for udlejninger, der slutter den 1. juni 2021 eller før

Vilkår & betingelser:

1. Når du angiver referencekundenummeret UELFANS på reservationstidspunktet, giver dette tilbud dig 5 % rabat på udlejningsgrundtaksten for daglige Betal senere- og Betal nu-priser på tidspunktet for reservationen og i hele varigheden af din billejereservation (lejeperiode).

2. Dette tilbud er tilgængeligt på deltagende Enterprise Rent-A-Car-udlejningssteder i Europa og Mellemøsten. Kontakt din lokale afdeling for at tjekke, om udlejningsstedet deltager i dette tilbud, før du foretager din reservation.

3. Dette tilbud gælder for alle reservationer foretaget den 31/08/2019 eller senere og udlejningsperioder, der er gennemført før den 01/06/2021, og det gælder ikke for udlejningsperioder på mere end 27 dage.

4. Dette tilbud gælder for alle køretøjsklasser, der er tilgængelige på reservationstidspunktet.

5. Alle chauffører skal være fyldt 25 år. 25- til 29-årige kan leje en bil i klasse A til F, en mini-MPV eller en varevogn. Ved alle andre bilklasser skal chaufføren være fyldt 30 år, medmindre andet er tilladt ifølge lokal lovgivning. Der kan gælde andre aldersbegrænsninger og gebyrer for unge chauffører i udlejningslandet.

6. Medmindre andet er angivet, gælder dette tilbud ikke i forbindelse med eventuelle ekstra gebyrer, herunder valgfri selvrisiko, gebyr for envejsleje, brændstofafgifter, gebyr for ekstra chauffør og ung chauffør, leje af ekstra genstande, herunder, men ikke begrænset til, autostole, snekæder, tagbagagebærere og navigation.

7. Afhentning- og afleveringsservice er underlagt geografiske restriktioner. Kontakt din biludlejningsafdeling for yderligere oplysninger.

8. Dette tilbud er afhængigt af køretøjernes tilgængelighed og kan ikke anvendes i forbindelse med andre kampagner, tilbud, rabatter samt tidligere eller eksisterende reservationer.

9. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser er et supplement til og erstatter ikke vilkårene i aftalen i forbindelse med din leje, som indeholder vigtige bestemmelser vedrørende leje af et køretøj, og som fortsat gælder fuldt ud for udlejningen.

10. Dette tilbud og disse vilkår og betingelser samt enhver tvist eller ethvert krav, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse med dem, er underlagt engelsk lovgivning, og du kan anlægge sag i forbindelse med dette tilbud og disse vilkår og betingelser ved de engelske domstole. Hvis du er bosiddende i den Europæiske Union, kan du anlægge sag i forbindelse med dette tilbud og disse vilkår og betingelser enten ved de engelske domstole eller ved domstolene i den EU-medlemsstat, hvor du er bosiddende.

11. Som forbruger vil du være omfattet af eventuelle obligatoriske bestemmelser i lovgivningen i det land, hvor du er bosiddende. Intet i disse vilkår og betingelser, herunder ovenstående afsnit, påvirker dine rettigheder som forbruger til at stole på sådanne obligatoriske bestemmelser i lokal lovgivning.

12. Det anbefales på det kraftigste, at du gør dig bekendt med lokale trafikregler på din destination i udlejningslandet. Yderligere oplysninger for lande i den Europæiske Union findes på

https://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

13. Dette tilbud promoveres af Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey TW20 9FB, der driver mærkerne Enterprise, National og Alamo.