UEFA EUROPA LEAGUE-SPONSORAT


Europa Road Trip

 

I denne sæson tager Enterprise Rent-A-Car fans på en Europa Road Trip og hylder nogle af de unikke destinationer i UEFA Europa League.

Vi har fået tidligere vinder af UEFA Europa League og europæisk fodboldlegende Robin Van Persie samt komiker og målmand in spe Lloyd Griffith til at være vært for den ultimative roadtrip rundt i fodboldeuropa. De vil bede fodboldfans fra hele Europa om at gennemføre en række udfordringer, der hylder hver bys unikke kultur, for at få muligheden for at gennemføre en sidste udfordring i Gdansk og vinde billetter til UEFA Europa League-finalen i 2020. 

Se Robin og Lloyds Europa Road Trip

UEFA Europa League-fans – rejsen starter her

 

Uanset om du skal se dit hold kæmpe sig frem mod finalen i Gdansk ude eller hjemme, står vores udlejningsflåde på 200.000 køretøjer klar til at gøre bilturen mindeværdig for fans i hele Europa.

Hold øje med kampprogrammet på UEFA.com, så du er opdateret om, hvor holdene er på vej hen, og få særlige priser på biludlejning over hele Europa med vores UELFANS-tilbudskode!

UEFA EUROPA LEAGUE-RABAT

Få 5 % rabat på billeje i hele Europa.

Ligegyldigt om du er på vej til kampen, eller du skal ud på en længere tur, støtter Enterprise fans, så deres rejse bliver så enkel som muligt.